Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 327 - Het Krantje


OWN

353 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon

Gegroet, geletterde lezer. Welkom bij weer een nieuwe editie van Het Krantje waar ik alles van zeer betrouwbare bronnen en ingewijden te horen heb gekregen. Genoeg om een editie te vullen dus. Want het was me het weekje weer wel..

- Dutchy3010 wist het aantal van haar Forumsavegame op te vijzelen van een paar naar zeker tien. Ingewijden hebben geen idee hoe ze dat nou precies gedaan heeft, maar er gaan geruchten dat ze alle nodige middelen gebruikt heeft. En hee, kom op. Het is toch een leuk contest, of niet? Ikzelf heb de hot coffee mod al op m’n pc staan, en ben dus ready to go! :D

- Een duister iemand waart rond op dit forum. Bronnen willen zijn identiteit niet verhullen, maar het schijnt dat hij vol paradoxen zit, mensen niet begrijpt en regelmatige rare dingetjes uit. Ik probeer op dit moment mijn bronnen te overtuigen toch de naam van het lid te laten zeggen door hun te overladen met vleeslolly’s en poesjes, maar niks werkt. Wordt hopelijk vervolgd!

- Pwned. is op ramkoers! Met opmerkingen zoals ‘’WAT GA JE ZEGGEN DAT IK GEEN ENGELS KAN MATTIE?’’ en ‘’COME FIGHT ME MATE, IM READY’’ jaagt hij menig kleuter op dit forum de stuipen op het lijf. Ingewijden vertellen dat je hem zeker niet wil tegenkomen in het donker, met z’n caps locks aan. Ik huiver en bibber nu al.

- Het is eigenlijk wel een beetje vaste prik aan het worden: vrijdagavond chatavond. Sommige leden kunnen het dan volhouden om 4 uur met andere mensen te praten over de belangrijkere dingen in het leven, zoals de lengte van een kabelsnoer of de politiek in Azerbeidjan. Dus: verveelt u u op vrijdagavond als de neten en lukt het fappen nou net even niet? Dan kunt u gerust uw avond doorbrengen met andere lotgenoten. Veel plezier!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...