Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581954

Editie 327 - Up to date


OWN

360 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

The battle is over!

Na een zeer spannende strijd kent de eerste Signature Of The Month van 2013 een winnaar. 3L1077 en Gta Ripper stonden tegenover elkaar met totaal andere interpretaties van het thema Freestyle. Met slechts één stem verschil (9-8, red.) wist 3L1077 de winst naar zich toe te trekken. Daarmee staat zijn GTA V-signature de komende maand(en) bovenaan de Graphics fora. Als kers op de taart werd 3L1077 ook nog eens uitgeroepen door Winnaar van de Week bij MAF, de jongste ooit. Gefeliciteerd met beide overwinningen!

34ralxw.jpg

Simpel, eenvoud, Kloep.

Forumsavegame: The Contest

De eerste deelnemers van de GTA: San Andreas Forumsavegame zijn bekend! 3L1077, Cabyon, Basssss, -Matthijs-, nyltje, Phoenyxar, Megadreams, Thundercover, Foreigner97, Kloep, Bassieboy35 en Big Boss zullen na deze vermelding in OWN met en tegen elkaar gaan strijden om zoveel mogelijk punten binnen te sprokkelen in GTA:SA. Het geheel wordt geleid door een expert op het gebied van San Andreas, namelijk niemand minder dan Dutchy3010. Nog niet ingeschreven voor deze prachtige contest? Doe het dan snel, want vandaag sluit de inschrijving!

30 april

We kunnen er absoluut niet omheen: 30 april 2013 zal een van de meest bijzondere dagen zijn sinds mensenheugenis. Op de vijfde dinsdag van april komen maar liefst drie, ja echt, drie GTA V-trailers uit! Eén over Michael, één over Trevor en één over Franklin. Reden genoeg voor de NOS om op tv, radio en internet live verslag hiervan te doen, terwijl iedereen de vlag uithangt op deze bijzondere dag. Overdag is er groot feest in het hele land en 's avonds zal uit volle borst de themesong van GTA V worden gezongen. En over tien jaar hoor je mensen aan elkaar vragen, waar was jij toen ze die drie trailers van GTA V uitbrachten?

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...