Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    279,799

MAF 014 - Column


NandroDavids

665 views

 Share

71p550.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Het harde leven van een gangleader

Ik word wakker om 2 uur 's middags, open mijn laptop en ga naar gtaforum.nl want ik moet weer nodig aan het werk. Ik heb 2 PB's ontvangen: één is van Michealtjuuh om te zeggen hoe kut ik het allemaal wel niet doe en eentje is van de Sans Scrupules-groepschat waarin -MessiaX- een mooi verhaal met 20 plaatjes heeft geschreven over iets compleet irrelevants, beide even amusant om te lezen.

Hierna moet ik wel nog even het Gang Talk-topic doorlezen om up-to-date te blijven met de gang van zaken (pun intended). Dotz heeft weer even wat gezeken over hoe slecht de maatschappij wel niet is en hoeveel beter hij wel niet is, Spacy heeft nog even wat hiphop erin gegooid nadat Phoenyxar tekeningen van vechtende cartoonmannetjes heeft geplaatst. Ik report even een post met een plaatje van Hitler want dat wil ik natuurlijk niet hebben in ons perfecte Gang Talk waar iedereen blonde haren en blauwe ogen heeft, want Hitler had donkere haren, hahahaha grappig.

Daarna ga ik weer even aan de slag om op een professionele manier missies voor te bereiden. Ik en mijn co-leaders hebben een chatgesprek van 3 uur waarin we 2 minuten daadwerkelijk over de missie praten. We weten toch dat niemand aan de missie gaat werken voordat het zondagochtend is. Ik loop nog even terug naar het forum om de nieuwe reacties in ons Gang Talk te lezen, maar meer dan een post van 3L die zit te schreeuwen over dat zijn naam Elliøttt is... teleurstellend. Ah, gelukkig zie ik daar nog een post van Foreigner! Die moet toch wel een goede post geschreven hebben? Ik ga er maar even goed voor zitten.

kwawj.jpg

Tsja...

Ik realiseer me opeens dat Michealtjuuh dicht in de buurt zat, maar ik doe het niet verkeerd. Mijn Gangleden zijn de mensen die kut zijn, behalve GTAKevin dan, want hij heeft nog nooit iets vervelends gepost. Maar ach, wat moet ik zonder ze.

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...