Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582034

Editie 328 - Op de redactie


OWN

333 bezichtigingen

6Gig1s3.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Op het OWN Redactiekantoor is het meestal een chaotische toestand. Vooral op zaterdag rennen redactieleden in en uit op zoek naar het laatste nieuwtje, dikgedrukte letters of de juiste banner voor hun publiek. Wij als redacteurs komen elkaar dan ook vaak pas maandagochtend weer tegen bij de koffieautomaat, want op maandag is er meestal niets dat gedaan moet worden voor OWN. Om toch bezig te zijn hebben we tegenwoordig elke maandagochtend een kringgesprek om elkaar beter te leren kennen. Wij weten dus wel welke vage figuren er bij OWN werken, maar weten jullie dat ook? Om daar zeker van te zijn stellen wij je voor aan de mensen achter de redacteurs van het OWN-team. Deze week maken we kennis met co-hoofdredacteur @Cabyon.

photo-79700.jpg

Hoe ben je bij OWN terecht gekomen als redacteur?

Ik schreef al een paar periodes voordat ik nu een hele lange tijd redacteur was. Eigenlijk was het een idee voor een rubriek, en dat ik heb ik voorgelegd aan de hoofdredactie en die gingen er mee akkoord. Zo kwam ik er (weer) bij.

Welke rubrieken heb je tot nu toe allemaal geschreven en welke vond je het leukst om te doen?

Ik heb best veel rubrieken geschreven. De Tien, Roving Reporters, Hotspot (nu samen met Uitgelicht = Spotlight) en Het Krantje. Ik denk dat ik er nog een paar vergeten ben. Het Krantje is mijn favoriet, en niet vlak daarna Spotlight. In Het Krantje kan ik heerlijk de draak steken met alles op dit forum en in Spotlight schrijf ik over een van m'n grootste hobby's, muziek.

Waar kunnen we je nog meer van kennen buiten dat je redacteur bij OWN bent?

Ik maak radio in het echte leven bij de lokale omroep, en voor de rest houd ik me vooral in het Graphics- en Lifestyle fora op, hoewel ik soms ook nog in andere fora rondneus. En voor mijn deelname aan WidM ben vaak te vinden in GTAForum Contests.

Wat doe je in het dagelijkse leven als je je niet met OWN bezighoudt?

Ik zit nu in HAVO 4, mijn schooljaar is bijna afgelopen. Ik maak zoals gezegd radio bij de lokale omroep, ik houd van lezen, sporten, gamen (strategy games, Impossible Creatures, Age Of Mytholgy, dat soort games zijn fantastisch) en omgaan met m'n vrienden en andere mensen.

Waar kijk je het liefste naar op televisie?

Stiekem vind ik de TROS TV Show van Ivo Niehe op de zondagavond altijd erg leuk, en kan ik elke vrijdag- en zaterdagavond erg genieten van de Graham Norton Show op Comedy Central. Voor vind ik een goede film leuk, Rambam op Nederland 3 (maandag) zint mij ook wel en natuurlijk sport op de tv.

Wat is je favoriete GTA-spel?

Carl Johnson, zonder twijfel. Mijn eerste GTA was GTA San Andreas (ik ben nog maar 16, vrij jong dus) en ik heb er ontzettend veel herinneringen aan. Ik vind het nog steeds heerlijk om te spelen.

Wat vind je van GTA V?

Het lijkt me erg gaaf, het is een soort van the best of van alle GTA's, alhoewel ik denk dat er ook veel Red Dead Redemption in de game zal zitten. Ik vind het speculeren over wat er in de game komt erg leuk, maar ben eigenlijk het meest benieuwd naar de muziekkeuze, dat is voor een GTA voor mij persoonlijk toch wel erg belangrijk. Bij het cruisen door het landschap bijvoorbeeld.

Keuzestress

Vlees of vis?

Vlees. Ik eet het vaker dan vis, alhoewel ik voor beide zeker te porren ben.

Rood, blauw of geel?

Blauw. Een rustige kleur, geeft me een goed gevoel (klinkt heel filosofisch, maar goed, het is wel zo).

Zon of maan?

Zon, wat warmte kan geen kwaad.

Rook of drinken?

Geen van beide eigenlijk, ben meer iemand die op feestjes drinkt. Als ik dan toch voor één van beide moet kiezen zou ik drinken zeggen, simpelweg omdat ik niks met roken heb.

Links of rechts?

Ik ben rechtshandig, rechts dus.

Favoriet of underdog?

Underdog, gewoon omdat het iets fijner is dan favoriet.

Kaas of worst?

Kaas. Had er vlees gestaan had ik dat gekozen, maar ik vind worst niet zo fantastisch.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...