Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 328 - Opmerkelijk


OWN

326 bezichtigingen

jjMsxmd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Welkom bij de nieuwe opmerkelijk! Deze week konden wij genieten van drie trailers van GTA V. Namelijk die van Michael, Franklin en Trevor. Vlak nadat de trailers online waren gezet, ontstonden er grote discussies over de trailers, omgeving en de wapens. Veel dingen werden al gauw opgemerkt. Later in de week volgden nog een soort weetjes topic en een topic van nieuwe screens, die er uiteraard veel beloofd uitzagen. Kortom, we hadden weer wat kijk en leesvoer, dus de GTA-fans zijn weer even tevreden. Misschien komt er binnenkort weer meer nieuws, mocht het nog komen, want de release is dichter bij dan je denkt. Genoeg gepraat, we gaan kijken wie nou onze favoriet van de drie is.


Mijn lijstje zou er toch wel zo uitzien en die van de forumleden:

[table=header]Mijn top 3|Forumleden top 3

1. Michael|Michael

2. Trevor|Franklin

3. Franklin|Trevor[/table]

Het komt er dus op neer dat Michael onze favoriet is, zie hier zijn trailer:

Maar wat maakt hem nou favoriet, dat is misschien wat moeilijk om voor iedereen te oordelen. In mijn ogen is die favoriet, omdat hij van de drie toch wel een 'zakenmanstype' is, hoewel dat in werkelijkheid niet zo is. Toch heeft hij het aardig goed voor elkaar, een mooie villa, een mooie auto, alleen heeft die wat probleempjes met zijn gezin. Misschien is dat wel wat ons aanspreekt? The Familyman van GTA, als ik dat goed zeg heeft GTA nog nooit eerder een protagonist gehad naast zijn gewelddadige activiteiten een normaal leven heeft. In mijn ogen trekt dat hem aan, omdat het wel een gewaagde zet van Rockstar is.

Dan hebben we Franklin op de 2e plaats, waarom die op twee staat lijkt mij wel duidelijk. GTA San Andreas speelde zich af in Los Santos, GTA V ook, dat is duidelijk. Bij GTA San Andreas hadden we CJ als protagonist. Misschien hard om te zeggen, maar dat was een getinte jongen. CJ viel in de smaak bij het publiek van GTA, Franklin heeft toch wel zijn huidskleur en milieu weg van CJ. Zo heeft hij ook contacten met de grove street families, zoals je in de trailer kon zien.

Als laatste hebben we daar nog Trevor, het is moeilijk in te vullen wat hem voor jullie op plek 3 zet. Bij mij stond die op plek 2 aangezien hij toch wel de man met de 'ballen' is. Een personage die niet vies is van vecht partijen en zijn omgeving. Zo woont die ook in een camper/caravan tussen een motor gang. (Niet the lost, misschien een rivaal van the lost en wellicht weer een DLC?)


Kortom hebben alle personages zo zijn plus- en minpunten. Het is een leuke optie dat er nu meerdere protagonisten zijn. Maar aangezien het spel ook om de zogeheten heisten gaat, past dit wel in het straatje.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...