Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581954

Editie 328 - Apple V.S. Samsung


OWN

540 bezichtigingen

nTtWkCH.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35!

Welkom bij deze nieuwe rubriek, ... V.S ..., laat hier je mening horen over wat je beter vind. Deze editie gaat het om Apple of Samsung. We weten dat Apple en Samsung beiden grote concurrenten van elkaar zijn met de nieuwste gadgets van tegenwoordig. Discussieer!

Apple-Logo.jpg

V.S

supplier_8.jpg

8 reacties


Recommended Comments

Grand Theft Auto TOM

Geplaatst:

Een onderwerp naar m'n hart. :puh:

Beide bedrijven doen het momenteel erg goed, maar hebben beiden zowel positieve als negatieve punten. Samsung staat erom bekend voorop te lopen op het gebied van hardware, maar maakt meestal onpraktische producten. Kijk naar de Galaxy S4, die past niet meer in je broekzak, durf ik zo te wedden. Het is immers een 4,99-inch scherm. Apple heeft de iPhone 5 zo ontworpen dat hij nog in één handpalm past en daar ook mee bestuurd kan worden. Dus het is nog echt een mobiele smartphone. De Galaxy S4 daarentegen zie ik meer als een soort phablet, maar dan iets kleiner.

Ik ben van mening dat Apple moet innoveren, vooral als we het hebben over iOS. Maar dat zal waarschijnlijk geen probleem zijn, met iOS 7 in de pijplijn. Samsung moet het juist wat rustiger aan doen, vind ik. :puh:

Zo, als dé Apple-addict van het forum even mijn zegje gedaan. Ik zou zeggen, kom maar op met die minnetjes. Maar dat doen ze eigenlijk alleen bij NUJij (van Nu.nl). :7

Link to comment

Voor mij Samsung. Er is meer verscheidenheid tussen de producten, ze beperken zich niet enkel tot het minimaal verbeteren van één product zodat die automatisch als opvolger benoemd kan worden. Ook toestellen in verschillende prijsklassen, zodat er voor ieder wat wils is.

Link to comment

Ben ik de enige hier die het geen zak uitmaakt? Beide prima spul (wat gadgets betreft), maar ik koop gewoon wat mij uitkomt. En aangezien ik nooit veel wil besteden aan gadgets en geen hoge eisen heb (de Samsung Galaxy Ace voldoet prima), wordt het meestal toch Samsung of iets dergelijks. En wat thebig hierboven zegt, ben ik het ook mee eens.

Link to comment

Geen van beide, doe mij maar HTC. Apple vind ik voor die kwaliteit veel te duur, ga echt niet meer dan 250/300 euro betalen voor een mobiel, of een MacBook voor 1200 euro. Dat is het geld totaal niet waard. Samsung heb ik verder niets mee, maakt wel goede producten, maar ik ben volledig tevreden met mijn HTC-producten :) Topspul, en zeker goed betaalbaar.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...