Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 328 - Het krantje


OWN

469 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon

Hallo allemaal, en ik ben helaas gedwongen om je welkom te heten bij Het Krantje. Zie, ik ben er gewoon helemaal klaar mee. Ik loop 365 dagen per jaar met een smile van hier tot Verweggistan op m’n kop en toch krijg ik dan van OWN geen vrij op Koninginnedag dinsdag! Ik moest verplicht in de kerk bij de Inhuldiging zitten. Boeiend. Nou goed, ik kon me wel vermaken met wat er allemaal gebeurde op dit knullige forumpje hoor. Want het was me het weekje weer wel..

- Bronnen willen serieus weten voor hoeveel doekoe NandroDavids een complete beveiliging van zijn nieuwe MAF Redactiekantoor op de kop heeft getikt. Ja, dat redactiekantoortje is nieuw. Ook daar moest hij volgens ingewijden blijkbaar diep voor in de buidel tasten, maar hee, dan heb je toch wat! Als je geen ‘’echte MAFiosi’’ bent, moet je dus opbokken daar. Terwijl ze je bij OWN gewoon de gelegenheid geven om hun wachtwoord te kraken! (tip: probeer eens ‘’StopMAF321’’)

- Het is vreselijk. Ik ga dood. Ik kan dit niet meer aan. Zaterdag is supergtagamer één dag niet de hele tijd op GTAForum geweest. Huilen. Tranen. Belletjes blazen. De kwaliteit was volgens ingewijden één dag ver te zoeken. Maar vandaag of morgen is hij er weer, hoor. Wat een toestand. En we zaten net in zo’n prima periode.

- Jet kon met haar crew zaterdagnacht weer eens niet pitten na een marathon aan GTST-uitzendingen te hebben gekeken (plot: Bing eet een lolly) en dan ga je rare dingen doen! Zaterdagnacht om 13 over 2 ’s nachts werd bekend gemaakt dat Guardian1980 naast de fora waar hij al met een ijzeren scepter regeert nog een fora onder z’n hoede zal nemen: lifestyle. Bronnen binnen de crew zeggen het ook niet te snappen dat notabene een politieman deze boel gaat leiden. Zou het dan goedkomen? Tuurlijk niet. Jezus!

- Ja, we kunnen met BelgiumRedDevils anderhalf jaar spot gaan drijven hoor! Jet kondigde zaterdagmiddag aan dat geoffrey11, blijkbaar om nationalistische een aantal redenen zijn naam wou veranderen naar BelgiumRedDevils, and so be it. Een grapje ga ik voor de rest niet meer maken, want ik zou niet meer kunnen tippen aan het niveau van Dutchy3010. Ik citeer: ‘’ Vermoedelijk gaat hij binnen nu en 1,5 jaar weer terug naar zijn oude naam. ‘’

2 reacties


Recommended Comments

Zaterdag was zo'n sombere dag :'( Alles gelijk weer saai en triest. Maar de dag erop schijnt de zon weer volop! Supergtagamer is weer terug en bloeit het forum weer net zoals eerst ^^

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...