Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 328 - Up to Date


OWN

427 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Beat Down zoekt kennis

De corporation Beat Down heeft een nieuwe contest gestart in haar blog. In GTA Fragment is het de bedoeling dat een foto van een duister plekje in GTA wordt herkend door de deelnemers, welke via een SnapMap-link of een foto de juiste locatie kunnen aanwijzen. De eerste twee fragmenten zijn de afgelopen week al geraden, maar gelukkig mag je meedoen wanneer je maar wilt en kan je dus ook bij het derde fragment inspringen. Vind jij jezelf een echte GTA-kenner? Doe dan mee met deze contest en laat de rest van het forum achter je in de stand om de virtuele luchtgitaar.

rnFSkjk.jpg

De finale is aangebroken. Wie is de verliezer? Wie is de winnaar? En natuurlijk, wie is de mol..?

Sans Scrupules valt aan

Na een periode van opbouwen is het safe house van de gang Sans Scrupules eindelijk af. Met het bereiken van deze mijlpaal vond men het tijd om eens een kijkje bij de buren te nemen en wel bij Beat Down. In een sensationele gang war om Vice Point South is het de bedoeling dat de leden van beide teams zo min mogelijk smileys plaatsen gedurende zes hele dagen. Er zijn behoorlijk wat regels aan verbonden, die tezamen een hele OWN zouden kunnen vullen. SpacyColours is er van overtuigd dat er geen mazen in de regelgeving zitten en dat er dus zonder problemen om klokslag mindernacht vanavond afgetrapt kan worden. Of alle leden van beide teams daar gehoor aan zullen geven is nog maar de vraag: de eerste interne problemen zouden al zijn opgedoken.

Activiteit in blogs neemt niet af

Is het de meivakantie of van langdurige aard? Uit recent onderzoek is gebleken dat de blogscène niet afneemt in activiteit, terwijl dat voorgaande jaren toch wel de trend was. Na het succes van OWN, Guard's Blog en Phoenomena zorgden vooral een wekelijkse editie van MAF, nieuwe missies van Sans Scrupules (deze week een lastige kruiswoordpuzzel onder de naam Murder was the chase) en een geruststellend berichtje op Jesper's Crib voor wat activiteit, maar deze week kwamen daar naast GTA Fragment nog twee interessante initiatieven voorbij. Zo verwelkomen we De Mokerslag, waarmee Beat Down inspringt op het ontbreken van een heus forumkrantje op dit forum. Een gat in de markt, zou een woordvoerder hebben laten weten. Daar helemaal los van is onze eigen Svenie ook weer helemaal actief in de blogs en komt er een mini-serie aan, getiteld De liefde voor GTA. We zijn erg benieuwd naar de vervolgen van deze mooie initiatieven!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...