Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285420

MAF 015 - Column


NandroDavids

537 bezichtigingen

71p550.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Het harde leven van een gangmember

Donderdagnacht. Ik word wakker van het trillende geluid dat mijn mobiel maakt, aangevend dat ik een e-mail heb ontvangen. Terwijl ik de slaap uit mijn ogen wrijf zie ik dat Pwned. de boosdoener is: hij heeft weer eens een bericht gepost in de groepschat van Sans Scrupules. Ik besluit om me maar weer even om te draaien.

Wanneer ik donderdagochtend -of nou ja, donderdagmiddag- uit mijn bed stap, start ik mijn computer op. Wat zou er nu weer gepost zijn in de Gang Talk? Terwijl ik nadenk klik ik op de link, en scrollend lees ik alles vluchtig door. Eliott en Phoenyxar hebben een onzinnige discussie over Franstaligheid, Michaeltjuuh en Pwned. discussiëren -zoals altijd- over zaken die irrelevant zijn en er absoluut niet toe doen, -MessiaX- post zijn dagelijkse betogen en de daarbij behorende plaatjes, et cetera, et cetera. Opeens stuit ik op een reactie van Pwned.. Zoals gewoonlijk verwacht ik er niet veel van, toch maar even lezen. En ja hoor:

29euma.jpg

Tsja...

En dat is onze 'grote leider'? Geen groot licht. Oh ja, en die PB? Tjokvol spelfouten. En niet eens zulke erge, maar eerder 'vluchtigheidsfoutjes'. Maar ja, het is wel altijd buitengewoon gezellig bij Pwned. en de Gang. Sans Scrupules heeft absoluut licht in de duisternis gebracht.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...