Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 32 - Interviews


Dutchy3010

674 bezichtigingen

oc_own_interviews.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Mirrrr'

Deze week een interview met Oceansleader en moderator van games Jowx. Voor de verandering heb ik deze week ook een aantal leden van de Oceans een paar vragen laten stellen. Dus iedereen die 1 of meer vragen heeft ingestuurd bedankt.

Wanneer heb je besloten om tot het gezellige groepje mensen op het GTA-forum toe te treden?

Dat was op 4 juni 2005, ik herinner het nog als de dag van gisteren. De zon scheen en de vogeltjes floten, wat was dat een prachtige dag.

Dacht dat ik de enige was die aan het borrelen was?

Ik heb geen drank nodig om onzin uit te kramen.

Dus als je drinkt komt er niet nog meer onzin uit?

Jawel, maar dat doe ik je niet aan.

Wat was de reden om je op dit gezellige forum in te schrijven en daarna zolang te blijven plakken?

Tja, dat is eigenlijk een beetje maf. Ik ben nogal onhandig met lijm, daarom probeer ik het zoveel mogelijk te vermijden. Maar ik moest dus iets plakken, toen kon ik het Ctrl + V trucje nog niet, dus plakte ik mezelf vast aan het forum. Dat is overigens niet het enigste waar ik mezelf aan heb vastgeplakt, maar goed..

Waaraan dan nog meer?

Ach, van alles eigenlijk. Van een potlood tot een compleet bureau, niks is mij te gek. Ik heb mezelf zelfs een keer aan de grond vast geplakt, maar gelukkig ben ik daar heelhuids vanaf gekomen, op de geestelijke schade na dan.

Je bent net 2 maanden moderator op games. Hoe bevalt het je?

Tja, tot nu toe is het er erg rustig. Uiteraard hoop ik ook dat het zo rustig blijft, scheelt mij weer werk. Op zich heb ik nog vrij weinig moeten ingrijpen, er is nog geen enkele keer een echt ernstige overtreding geweest dus dat verloopt wel goed. Dat blauwe kleurtje doet me vrij weinig, behalve dan de sluikreclame voor The Oceans, ik hecht soweiso weinig waarde aan rangen of kleurtjes enzo. Wat ik wel leuk vind is dat de crew vertrouwen in me heeft, het is altijd goed om te horen dat mensen je vertrouwen. Maar al met al bevalt het tot nu toe prima, alleen de koffie valt tegen.

Dus al dat gezeur op msn over dat gespam op games valt eigenlijk best mee?

Ik zie spam niet zo zeer als ernstige overtreding, meestal is het na een eenmalige waarschuwing wel opgelost. Dit wilt overigens niet zeggen dat ik nu een oproep doe om te gaan spammen, want het is en blijft een overtreding.

Diplomaat

Ja, ik moet aan mijn klanten denken..

Dat ben ik nu op dit moment. :) En ik wil ondiplomatische antwoorden.

Dat kan ik wegens geloofsovertuigingen niet garanderen, maar ik zal mijn best doen.

In welke fora (behalve games) ben je zoal te vinden?

Voornamelijk in The Oceans Crib, af en toe in onzin en voor de rest kom ik overal en nergens. Ik lees vaak meer dan dat ik post, dus buiten Games en The Oceans Crib zal je mijn posts niet vaak tegen komen.

Wat is je favotiete GTA?

Op dit moment is het toch GTA: Vice City Stories, de sfeer die dat spel heeft is tot nu gewoon niet te overtreffen door een andere GTA game. De nieuwe features in VCS zijn ook behoorlijk leuk, momenteel ben ik een beetje aan het rommelen met Air Rescue. Al met al vind ik VCS leuker dan verwacht, van te voren was ik er niet erg te spreken over. Dus hier ook mijn excuses naar Pietje II, achteraf had je dus toch gelijk.

Tot zover de lofzang over VCS

Het is maar goed dat jij het ook een leuk spel vind, ik ben blij dat je het met me eens bent.

Wat is tot nu toe de mooiste gebeurtenis op het forum voor je geweest?

Het kennis maken van sommige leden die nu bijna echte vrienden zijn was wel mooi, daar naast de promoties naar SL, ML, en MOD en uiteraard de periode dat The Oceans tot corporation werd bekroond.

Wat was je minst leuke moment op het forum?

Ach, soms heb je ruzie met leden enzo. Dat zijn altijd mindere momenten, maar gelukkig komen die ruzies meestal wel weer goed. Voor de rest is er persoonlijk gezien nog niks ergs gebeurd op het forum, tenzij je Pietje II als vriend erg vind natuurlijk..

Tja daar kan ik mee inkomen :-(

Arme meid..

Of dat je spontaan verdwenen kinderen tegenkomt?

Geen commentaar.

:puh:

Ehm, je tong hangt uit je mond..

Je hebt de laatste tijd een hoop veranderingen door gevoerd bij The Oceans. Je veranderde tot iedereens verbijstering opeens The Oceans in de Pink Bunny's. Vertel eens wat daarover?

Ach, dat is de schuld van de leden. Ik had een klein beetje te veel lol met konijntjes, de leden aanbidden de kleur roze. Dat stop je dan in een grote mengmachine, om er vervolgens The Pink Bunnies uit te toveren.

Daarna de grote renovatie, wat wil je ons daar over vertellen?

Ja, het was weer eens tijd voor vernieuwing. The Oceans probeert altijd vernieuwend en dus innovatief bezig te zijn, ik denk ook dat daar het succes vanaf komt. We hebben een nieuw concept gelanceerd, meedoen is ervaren. Of iets wat daar op lijkt, maar goed. Het gaat er dus om dat het 'net alsof' gevoel wordt weggenomen, naar mijn mening is dat met de nieuwe mogelijkheden die we nu hebben behoorlijk geslaagd. Maar op details kan ik niet in gaan, dat is besloten informatie en alleen bestemd voor leden van The Oceans. Met een knipoogje naar GTA-Sheep . ;)

Wat is je favoriete smiley op het forum?

Die hebben ze verwijderd, de schoften! Het was een prachtige smiley die een bepaalde vinger naar voren stak, prachtige smiley. Maar de Admins vonden hem minder prachtig en hebben hem toen geëxecuteerd, wat ik overigens nog steeds jammer vind. Maar nu kies ik voor de ^_^ smiley, die is wel vrolijk.

Wat is je minst favoriete smiley?

Dat is die :duh: smiley, die is naar mijn mening nog onvriendelijker dan mijn vermoorde favorietje. Maar die mag dan natuurlijk wel weer blijven, het is gewoon discriminatie! Eigenlijk ben ik van plan om een campagne te voeren voor een herintreding van die smiley, iedereen gelijke rechten op het GTAForum, ook de smileys!

Behalve de pink bunny's die worden wel weggepest

Die zijn niet weg gepest, ben jij gek. Ik heb een super mooi verblijf voor ze geregeld, ze hebben nu de ruimte om alles te doen en laten wat ze zelf willen zonder dat hun vrede verstoord word door die rellende leden van The Oceans. Nu heerst er rust en vrede bij de konijnen, dus iedereen is tevreden.

Ik mis de konijnen :cry:

Je mag wel verhuizen naar hun nieuwe verblijf, je past er prima tussen hoor.

Kan je mij dan zolang missen

Ik ben vaak genoeg tussen die konijnen te vinden, dus ik hoef je dan niet eens te missen.

Hoe bevalt het om leider van de Oceans te zijn?

Slecht! Je wilt niet weten wat voor een chaos het daar is, de leden die in The Oceans zitten maken er constant een puinhoop van. Ze zijn nooit tevreden, lopen altijd maar te zeuren, eisen van alles, maar doen zelf helemaal niks. Het is dat ik ze niet kan laten stikken omdat ze dan helemaal nergens meer komen, want anders was ik al maanden terug gillend weg gerend.

Maar hoe kom je aan je forumnaam?

Dat is een mix van mijn voor- en achternaam met een 'x' erachter, die 'x' staat eigenlijk voor alles in het prachtige leven. Oftewel, waar die 'x' voor staat weet ik ook niet.

Aan welk gedrag erger je je het meest op het forum?

Arrogantie, discriminatie, schelden, zeuren zonder reden, ongeduldigheid, spam, dubbelposts, leden die de zoekfunctie niet gebruiken, leden die de sfeer verzieken en leden die een regel overtreden en daar nog trots op zijn ook.

Das een hoop :{ Vind je eigenlijk nog wel dingen leuk?

Ja hoor, gelukkig gebeuren die dingen niet zo vaak. Er zijn ook genoeg leuke momenten waarbij de leden gezellig op een normale manier met elkaar om gaan, dat is dan natuurlijk wel weer leuk om te zien. :)

Wat vind je van alle nieuwe mogelijkheden op het forum en de veranderingen van bv de profielen?

De verandering op zich zijn best leuk, het geeft weer wat extra mogelijkheden zoals het toevoegen van vrienden en het geven van reacties op iemand zijn/haar profiel. Maar de combinatie van een respectlist en een vrienden-functie is een beetje dubbel op, daar naast hebben sommige leden zoveel vrienden dat er niet eens meer waarde aan vast zit. Daarom gebruik ik mijn respectlist voor de mensen die ik op het forum respecteer en mijn vriendenlijstje voor de mensen waar ik het écht goed mee kan vinden, dat laatste lijstje is daarom ook veel korter. Zo vind ik dat er waarde aan die lijstjes blijft, als er 500 leden in iemand zijn/haar lijst staan is het speciale er wel van af.

Met wie van het forum heb je het meeste contact?

Allereerst Pietje II, die ken ik al een behoorlijk tijdje en is in die tijd een ht goede vriend geweest. Dan heb ik nog veel contact met Dutchy3010, die steunt me ook vaak in moeilijke tijden en is een prima Co-Leader van The Oceans en een nóg betere leider van OWN. Dan hebben we nog het brandweermannetje van het forum, die tevens ober is en soms met borden wilt gooien, The Guardian. En als laatste, maar zeker niet de minste, met Mirrrr, die is in zeer korte tijd ook behoorlijk omhoog geklommen in mijn respectlist. Naast bovenstaande kan ik het ook wel vinden met SummerBase, Preddy, PatrickW, GTA-Sheep, Lantyz, de leden van The Oceans en natuurlijk de crew van het GTAForum. Sorry als ik iemand vergeten ben, maar ik denk dat die gene waarmee ik het meeste contact heb wel weten dat ze in dit rijtje thuis horen. ^^

Kee dan heb ik nu nog een aantal vragen voor je die door de leden van The Oceans zijn ingestuurd. Sommige hebben zelfs een aantal vragen naar me toe gestuurd.

Ok, daar gaat mijn reputatie..

Eerste vraag is van Bling:

" Zijn je gevoelens voor het forum veranderd, ten opzichte van pakweg een jaar geleden?"

Het geeft natuurlijk een ander gevoel om er als Moderator rond te dolen, maar voor de rest heb ik geen speciale gevoelens voor het forum ofzo..

De volgende vraag is van SamShine:

Die vraagt zich af wat jij van wachten vindt en of je het leuk vindt om anderen te laten wachten?

Hahaha, wachten is altijd vervelend. Anderen laten wachten is ook vervelend, maar ik denk wel dat ik weet waar hij het over heeft. Als het nodig is om iets goed uit te voeren heeft dat zijn tijd nodig, soms is het dan nodig om mensen te moeten laten wachten. Dat sommige geen geduld hebben is niet mijn probleem, ik heb liever dat iets lang duurt en goed is dan dat het snel is maar zuigt. Dus, nee ik vind het niet leuk, maar als het nodig is ben ik wel bereid om het te doen.

De volgende vraag is van onze enige Pietje II

Die vraagt of jij nou nooit eens serieus over dingen kan doen?

Jawel hoor, dat ik vaak nier serieus ben wilt niet zeggen dat ik het niet kan zijn als het nodig is. Ik ben zo goed als nooit serieus bij dingen waarbij het niet nodig is om serieus te zijn, dan word het alleen maar een saai sacherijnig zooitje. Maar als ik zelf door heb dat iets serieus is kan ik me ook serieus opstellen, die afweging probeer ik bij elk geval te maken en soms gaat dat wel eens fout. Maar over het algemeen ben ik vaak niet serieus, maar als het echt nodig is ben ik serieuzer dan de meeste op het forum verwachten en dat weet Pietje II ook best ondanks dat ik bij hem wel een keer de fout in ben gegaan..

Preddy wil erg graag weten of je tegen je verlies kan?

Hahaha, wrijf het er maar in Preddy. Ik moet toegeven dat ik erg graag win, maar ik kan ook mijn verlies wel accepteren. Dat betekend niet dat ik me zomaar gewonnen geef, ik blijf jagen op de eerste plaats. :D

Ik heb Bassiej ook gevraag om een vraag aan je te verzinnen. Die kwam met 2 intressante vragen. Vooral de eerste maakte veel indruk op me:

Waarom heet jij Joris?

...

Zijn 2e vraag was wat vind je het mooiste aan jezelf?

Damn, hij mag nooit meer een vraag verzinnen. Tja, het mooiste aanmezelf.. Dan kies ik toch maar voor m'n kop, bij gebrek aan beter.. :puh:

De volgende is van een lid dat graag ''onbekend'' wil blijven..

Dan mag het antwoord ook wel ''onbekend'' blijven..

Wat vind je van de super intelligente TheGuardian?

Nou, daar heb ik nog wel een leuk verhaaltje over. Hij krijgt het altijd voor elkaar om blunders te maken, maar buiten dat is het vooral een gezellige en ook heel aardige gast. Maar om nou twee uur te vroeg te komen, of met borden te gaan gooien.. :N Maar het toppunt was toch wel 1 april, zelfs de buschauffeur nam hem in de maling.

Weci wilde graag weten wat het mooiste moment in je leven is geweest?

Die moeten nog komen hoop ik, maar tot nu toe zijn er niet echt momenten geweest die ik echt als 'mooiste van mijn leven' kan bestempelen. Er zijn zat mooie momenten geweest, maar daar kan ik echt niet uit kiezen. Wie weet wat de toekomst aan mooie momenten brengt..

Jorair wilde eigenlijk altijd al van je weten hoe en waarom je The Oceans hebt overgenomen?

Ik was vanaf het begin af een al Co-Leader van The Oceans, samen met Flame^ heb ik The Oceans groot gebracht. Helaas kreeg Flame^ wat problemen met de tijd, dus heb ik het toen van hem overgenomen.

De volgende vragen zijn ingestuurd door SummerBase

Ok..

Wat heb jij in godsnaam met konijnen?

Eigenlijk niks, die konijnen uit 'Rayman : Raving Rabbids' zijn wel vet. Daarom was ook die konijnenplaag, maar voor de rest heb ik vrij weinig met die beestjes.

Hoe kan jij in godsnaam zolang opblijven?

Met goed gezelschap kom je al een heel eind..

Wat vindt je van winkelen?

Hahahaha. Wat een ei, we hadden het er pas nog over.. Shoppen is echt dodelijk saai, als ik iets nodig heb dan ben ik zo de stad in en uit.

Met welk lid zou je wel eens een avondje alleen willen zijn?

Met Pietje II uiteraard, ik heb zoveel spannende verhalen over hem gehoord, dat moet ik zelf een keer meemaken.

Nu last but not least, Piet-Herr.

Wat vind je van broedende eidereenden?

somateria%20mollissima%202.jpg

Vet 8)

Dat is wel een teleurstellend antwoord, vond het de beste vraag tot nu toe en jij zegt vet..

Ja, ik twijfelde nog eventjes om 'hip' te zeggen. Maar dat zou zo voorspelbaar zijn, dus dan kies ik maar voor 'vet'.

Kan die eend toch ook niks aan doen Heb jij het wel eens meegemaakt hoe het is om een ei uit te persen?

En dan scheld je haar uit voor vet :(

Hehehe, volgende vraag?

Nee we gaan nog dieper op dit onderwerp in

Kwets jij wel vaker eenden?

Ja, dagelijks..

Zullen ze in de Duckdome ook erg blij met je wezen?

Ik vrees van niet, maar daar kan ik niet over oordelen.

Tot zover de forumvragen nu nog wat persoonlijke dingen over Jowx te weten komen

Wat zijn je hobby's?

GTAForum.nl, The Pink Bunnies, FutureGaming.nl, voetbal, zwemmen, fietsen, hardlopen, Nintendo, Nintendo DS, Nintendo Wii, PlayStation 2, PlayStation 3, dieren, vrienden, Msn, en natuurlijk mijn hondje. ^^

Dit kopieër je wel van je profiel :schater:

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan..

Sport je?

Lees je mijn antwoorden wel, negeer me niet!! :@

Voetbal je nog bij een club?

Vroeger wel, nu niet meer. Ik ben een tijdje geleden gestopt omdat ik het te druk had met school enzo, soms vind ik dat wel jammer.

Kijk je graag tv of films?

Haha, normaal niet. Maar als er goed gezelschap bij is, kan het wel leuk zijn.

Van wat voor soort muziek hou je?

Ik vind veel muziek leuk om naar te luisteren, een echte favoriete style heb ik niet. Maar het extreme gedeelte in genre's spreekt me niet echt aan, voor de rest vind ik alles wel best.

Wat wil je later graag worden?

Gelukkig.

Hoe zit het met de liefde? Ben je verliefd?

Nee, op dit moment ben ik niet verliefd..

Wat zou je kiezen, liefde of geld?

Liefde, no doubt..

Wat is je favoriete gerecht?

Tja, zolang er geen groente in zit vind ik het al snel lekker. :engel: Maar patat en pizza vind ik wel erg lekker, hoewel ik beiden eigenlijk bijna nooit eet. Daar naast ben ik eigenlijk geen fan van de Nederlandse keuken, buitenlands eten is veel lekkerder. :puh:

Wat is je motto?

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Tot slot: Wat vond je van dit interview?

Geil! :D

Bedankt voor het interview!

Het was me een waar genoegen..

14 reacties


Recommended Comments

Eindelijk het langverwachte -nu uitgebreide- interview, en het was toppie :tu: . De vragen door The Oceans leden is een leuke toevoeging en het sarcasme van Jowx was weer prachtig om te lezen :D. Applausje.

Link to comment

Een heerlijk (geil) interview! Leuk om te lezen zo, de goeie vragen en vraagstelling van Mirrr met de 'gekke' antwoorden van Jowx. Het is alleen erg oneerlijk; het is zijn 2e interview! Maar dat maakt niet veel uit zolang ze maar leuk zijn, KUTGW! _O_

Link to comment
Komt er ooit eens een intervieuw met een NIET Oceans lid ? ;)

Ik zou zeggen leer eens wat meer de OWN te lezen, dan zie je dat er veel niet oceans leden geinterviewt worden.

Vorige week nog Bassiej. Hij zat toen nog niet bij The Oceans en werd geinterviewt. Paar dagen later kwam ie pas bij The Oceans

4 weken geleden was het Colonel Cortez, ook een NIET-Oceans lid

6 weken geleden was het _KoE_Mzungu, een NIET-Oceans lid

7 weken geleden was het Vincenzo, een NIET-Oceans lid

8 weken geleden waren het alle modders uit het modderforumpje

9 weken geleden was het Pizzatonno

10 weken geleden was het LantyZ

Dat is dus in 10 weken tijd, 7 NIET-Oceans leden en 3 Oceans leden. Als je klaagt, doe het dan in het vervolg goed ;)

---

Mirrr, top interview, wou allang eens een interview met Jowx lezen, was leuk interview :tu:

Allebei KUTGW :tu:

Link to comment
Komt er ooit eens een intervieuw met een NIET Oceans lid ? ;)

Er zijn al interviews geweest met _KoE_Mzungu, Vicenzo, PizzaTonno, BaasB, Zillah, Goliat, Barcelona, 8-ball, Argon, DenkaanHenk, Gunslinger, Jorge_F, RTS en nog een groot aantal leden. Het meerendeel is de laatste tijd wel OC lid ja, maar dat zijn toch de beste leden op het forum? :engel:

Link to comment
Het is alleen erg oneerlijk; het is zijn 2e interview!

Ik heb meerdere persoonlijkheden, elke krijgt een kans. :)

Komt er ooit eens een intervieuw met een NIET Oceans lid ? ;)

Wij doen niet aan intervieuws, dus die kans is vrij klein..

Link to comment

Prachtig interview! :schater:

Allereerst mijn complimenten aan Jowx en Mirrrr, Mirrrr heeft hele leuke vragen gesteld en het concept dat je leden vragen laat stellen is ook erg leuk. Ook Jowx die weer voor de prachtige humoristische antwoorden, en ook zelfs hele mooie antwoorden! En trouwens, je hoeft je toch niet te verontschuldigen dat je eerst niet zo over GTA Vice City Stories te spreken was en dat je nu het tegendeel weet, want ik wist toch wel vanaf het begin dat je wel anders zou praten als je het eenmaal meegemaakt zou hebben. 0_0

En Piet-Herr: Prachtig! Whahaha ik heb me serieus waar helemaal kapot gelachen toen ik jouw vraag las. 'Broedende eidereenden'; hoe kom je erop. :schater:

Link to comment

Een leuk interview Mirrrr met natuurlijk ook een interessante gesprekspartner :tu:. Deze zin was een beetje jammer:

Maar op details kan ik niet in gaan, dat is besloten informatie en alleen bestemd voor leden van The Oceans. Met een knipoogje naar GTA-Sheep .

Maar voor de rest: erg leuk :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...