Jump to content

Beat Down Blog

  • entries
    150
  • comments
    864
  • views
    89,338

Sans Scrupules genadeloos onderuit


Bierbuikje

728 views

 Share

joho_zps343a2301.png

Vorige week op 4 mei startten de leiders van Sans Scrupules tegen BeaT DowN een pathetic war zoals dat zo cool heet. Het was de bedoeling om een week lang geen smileys te posten en als je dat wel deed was dat een punt voor de tegenpartij. De leiders Spacycolours, Pwned., Foreigner97 en thebig (waren ze dat allemaal, of ben ik er een paar vergeten?) waren enigszins gespannen alvorens ze de gangwar aangingen, het is dan ook niet niks om je met de grootste gang van het forum te mogen meten. Tussen alle zenuwen door vergaten de leaders om hun eigen leden in te lichten en het eerste conflict was er dan ook al voordat het nog moest gebeuren. -Messiax- was het er niet mee eens om een week lang de emoticons op een laag pitje te zetten en vanuit de Sans Scrupules leiding was dan ook al snel een 'subtiele opmerking' om hem dan maar uit de gang te kicken.

Nog een optie is dat iedereen die niet mee wil doen een weekje lang hun gang verlaat...

De saamhorigheid bij Sans Scrupules was ver te zoeken, maar ondanks alles waren ze toch bereid zich de komende week in een hel te gooien. Op de afgesproken datum en tijd, 6 mei 00:00, ging de gangwar van start. Na 1 dag was het eigenlijk al overduidelijk wie zou winnen. Sans Scrupules stond toen namelijk al achter met 5 tegen 0. Op dag 2 was het ietsje erger voor de lantaarnpalen, namelijk 7 - 0.

ik heb deze gang war gestart en zal er voor blijven strijden

Hoopvolle woorden van de toen nog naïeve leider.

Op dag 3 was het weer ietsje erger voor de straatverlichters, namelijk 16 - 1. Maar de olielampen vereniging besloot in de avond van de tweede dag er een eind aan te breiden. Bang voor een grote nederlaag besloot SpacyColours vroegtijdig de gangwar te beëindigen en deed daarmee als laatste het licht uit.

De 'officiële eindstand' was uiteindelijk 16 - 1, natuurlijk voor BeaT DowN, maar de officiële einddatum van de gangwar was in eerste instantie 12 mei om precies 23:59 en dat is toch waar wij het meeste waarde aan hechten. BeaT DowN is achter de schermen doorgegaan met het zoeken naar emoticons en zo komen wij uit op een officiële eindstand van:

stand_zps12a18f9e.png

(And remember: een fout van de één is een punt voor de ander. Sans Scrupules met 117 fouten is 117 punten voor BeaT DowN.)

Alle geposte emoticons van beide gangs zijn terug te vinden in het onderstaande blogitem.

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...