Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582042

Editie 330 - Up to Date


OWN

283 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Team 2 wint!

Het fantastische team 2, bestaande uit -Matthijs-, Foreigner97, Big Boss, Phoenyxar en Thundercover, heeft de GTA: San Andreas Forumsave Contest gewonnen. Team 1 zat hen echter wel op de hielen en wisten verschillende waardevolle missies van de storyline als eerste te behalen. Team 2 stapte daarop over naar het spelen van veel zijmissies, die ook veel punten opleverden. In het individuele klassement wist niemand minder dan -Matthijs- de overwinning te pakken, ruim voor Megadreams en PatrickW uit team 1. Team 2 beloofde om het spel voor de volledige 100% uit te spelen, wat ze in de loop van de week in alle rust hebben waargemaakt.

2z9jrxu.jpg

Onze vaste gast met één van zijn laatste creaties. Persoonlijk vind ik 'm zeker geslaagd! :tu:

Overal icoontjes

In navolging van de tekst ipb.pngWikiGTA-medewerker (of crew) bij medewerkers van WikiGTA is vanaf deze week ook het aantal behaalde Forum Awards naast ieders post te zien. Afhankelijk van het aantal awards wordt een gouden (award_gold.png), zilveren (award_silver.png) of bronzen (award_bronze.png) medaille weergegeven. Op de tekst kan je vervolgens klikken om te zien welke awards iemand heeft gewonnen. Om het allemaal wat mooier te laten ogen is ook de tekst Gang/Corporation weggehaald en vervangen door een passend icoontje (gallery_33831_25_542.png). Het zal even wennen zijn voor sommigen, maar over een paar weken weten we niet meer beter!

Lopende contests

Bij Raad de Artiest is sinds vandaag het zesde fragment te beluisteren. Het vijfde fragment bleek nogal makkelijk te zijn gezien de hoeveelheid inzendingen, maar dat zegt niks over de moeilijkheidsgraad van het vervolg. Een paar uur eerder liet NandroDavids weten dat er maandag een nieuwe ronde voor Sportkenners komt, namelijk Roland Garros. Vergeet dus niet op tijd in te sturen. En vergeet ook zeker niet Signature Of The Month met het thema Freestyle: daar heb je tot en met dinsdag de tijd voor.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...