Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582049

Editie 32 - Forum


Dutchy3010

636 bezichtigingen

blogentry-5021-1174173854.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Deze week was anders, anders dan normaal want ik moet jullie met spijt mededelen dat het gewoon bijster stil is geweest deze week. Ik heb wel geprobeerd zo veel mogelijk kleine dingen op te sporen, maar er is gewoon niet veel gebeurd zoals ik al zei. Echter heb ik wel wat op fictie gebaseerde nieuws items bedacht. Al goed, pak een lolly en vier een feest, want de nieuwe Forum Rubriek is weer van start gegaan.

Promoties!

Geen promoties!

"Tot onzer spijt hebben wij deze week geen promoties in de aanbieding."

Projecten!

San Andreas Race Career!

Het is weer zo ver, de halve finale is gespeeld van het SARC toernooi en de verschillen liepen hoog op. HerrieM was de snelste met ruim 4.14, daarachter volgend heer W en de volgende personen gaan door; HerrieM, Bling, -Matthijs-, PatrickW en Ikkes. Sommigen hadden geluk, omdat hen tegenstander niet op kwam dagen. Het was een leuke race, al zeg ik het zelf als afvaller. En ik wens de overgebleven spelers enorm veel succes toe! Moge de beste winnen.

Vice City RC Challenge

De mini voertuigen zijn weer aan de beurt, dit maal is de bandit race voorbij. Er deden 5 mensen mee in deze ronde, waar er 3 van door gingen. Dit zijn HerrieM, Froodooo en NandroDavids. Om nog even in de sfeer te komen, deze contest is opgestart door Donald F. Duck, het is mij een genoegen om te zien dat een kwakende eend zo'n leuke contest op te zetten. Vooral ook omdat eenden, in het water zwemmen en niet zo bezig zijn met RC voertuigen. :puh: Nee dat was een flauw grapje, al goed! Hier vindt je het topic, en we zullen zien wie het beste is op het RC onderdeel in het prachtige Vice City!

Forum Nieuws!

Naamswijzigingen beter dan ooit!

Fictiestad - Men dacht dat het niet beter kon dan "Every time you changes your name god kills a kitten!" Nou het tegendeel bewijst zich, de naamswijzigingen worden met de dag droger en droger, en misschien denkt u, waar heeft deze gast het over. Nou wat dacht u van Fatal Error: funny_remarks.txt not found, Feng shui cursus: minder is meer. Begrijp jij het? Nou ik vroeg het aan één van de hoge bazen 'PatrickW', en hij verklapte een tipje van de sluier. Hij krijgt namelijk elke ochtend een envelop met grapjes en iedereen dacht nog wel dat het van hem alleen was. :N

GTA IV Countdown

In het kader van GTAForum, meld ik:

trailer1.png

Countdown afbeelding meer dan 150.000x gedownload van mijn server. :puh:

"Tot volgende week, en nu gaan we snel door met de volgende rubrieken..."

10 reacties


Recommended Comments

Minder, want normaal gesproken heb ik meer nieuws en uiteraard meer schrijf werk, controle werk en de totale afwerking. In ieder geval bedankt voor het compliment. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...