Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582050

Editie 32 - Inleiding


Dutchy3010

515 bezichtigingen

oc_banners_own.jpg

Na een week lekker warm weer, is het nu weer een redelijk koude zaterdagavond. Niet zo heel erg dus, dat de redactieleden al de hele avond druk in de weer zijn met de dingen die ze nog niet af hadden. Toch bleek één iemand niet in de gaten te hebben dat het alweer zaterdagavond was, want Froodooo heeft Peil Mee! niet op tijd afgekregen. Waarschijnlijk zal die in de loop van de week wel verschijnen.

Onze brandweerman, de hulp in nood, is op het laatste moment nog bijgesprongen om de rubriek "De Tien" van Ikkes over te nemen. Ikkes is door ziekte verhinderd zijn rubriek te maken, en daarom springt TheGuardian voor hem in het vuur. Nog een afmelding, Jorair was verzuimd Grappenhap in te leveren, en wie staat er anders voor klaar als onze Co-leader Preddy? Bedankt TheGuardian en Preddy!

Dan nog een leuk bericht. Er is een nieuwe rubriek bij! Hij heet "Test Jezelf", en om uit te vinden waar dat precies over gaat, moet je maar even verder kijken. Het is bedacht en geschreven door Die Hard, welkom bij de redactie!

Veel plezier met het lezen van editie 32 van Oceans Weekly News!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...