Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580181

Editie 331 - Het Krantje


OWN

305 bezichtigingen

iwv7IWj.jpg

Deze onzin is op papier gezet door @Cabyon!

Hi ha ho, en welkom bij Het Krantje. Uw symphatieke verslaggever heeft weer wat gerommeld met 26 letters en talloze leestekens de afgelopen tijd om u een fantastische rubriek aan te bieden, want het was me het weekje weer wel..

- Gamend GTAForum – dat is zo’n beetje iedereen – kon vertellen in het ‘’Welke Next Gen ga jij kopen?’’-topic wat voor ’n console je in de toekomst gaat kopen. Je had de keuze uit een PS4, de XBOX One of de Wii U. Verschillende bronnen berichten dat ze eerder twijfelen tussen de PS4 en de Wii U, want ´´Microsoft moet eerst maar eens leren tellen’’. Juist.

- Wat betekent de ‘’:€’’-smiley? Die vraag hield Dark_Zemy de afgelopen dagen bezig. Ik dacht meteen aan PatrickW, ingewijden aan een walrusgezicht en Bane, hoewel mijn gedachten en die van mijn bronnen niet zoveel van elkaar verschillen. Maar in ieder geval was het walrusgezichtje dus wat de ‘’:€’’-smiley betekende. En dus kan Zemy vanavond rustig na het kijken van Sesamstraat naar bed.

- Woensdag 22 mei was de dag dat Dotz helemaal para werd over de overheid. Op die dag noemde hij die DigiD ‘’hoerig’’, ze ‘’kunnen hun site nog niet eens in orde maken’’, en hij vond het niet kunnen dat ‘’een stuk stront’’ had bedacht dat je ‘’400 tekens te eisen bij je wachtwoord!!?!´´. Bronnen vragen zich stevig af hij z’n pilletjes wel had genomen die dag.

- Het is eigenlijk ongelooflijk dat het nog bestaat: PHOGO V. Eens wat is onderdeel van de 1-april grap van de crew, nu is het nog een loos topiqueje waar de meme’s je om de oren. Daarom luidt het advies van de ingewijden: sluiten die hap! Wat moeten wij met nóg zo’n spamtopic?! Akkoord?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...