Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579915

Editie 331 - Up to date


OWN

355 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

De laatste opdracht

De contest Wie is de Mol? is aangekomen bij de laatste opdracht. Terwijl de drie overgebleven kandidaten in een Stretch van Las Venturas naar Los Santos worden gereden, moeten ze de juiste radiofrequenties vinden van bekende radiostations uit GTA. Door te draaien aan de radioknoppen kunnen $NeoSyp$, Cabyon en Die Hard 1000 of 2500 euro verdienen, afhankelijk of ze het radiostation of de frequentie juist hebben. Na maandag is de pot genoeg gespekt en wordt er besloten wie er uiteindelijk mee aan de haal gaat.

Contests in het kort
  • @NandroDavids heeft na het winnen van de Champions League door Bayern München weer punten uitgedeeld bij Sportkenners. Heel goed werd er voorspeld door End Of The Riot en thebig, maar ook zij konden geen grote verandering in het klassement teweeg brengen, op de eerstgenoemde na als debutant. Binnenkort de uitslag van Roland Garros!
  • Bij Raad de Artiest is het zevende fragment te beluisteren. NandroDavids leidt het klassement, maar liet weten nog geen idee te hebben bij het nieuwste nummer. Is hij oprecht of gooit hij zand in de ogen van de concurrentie?
  • @Gta Ripper en nemen het weer tegen elkaar op in Signature Of The Month. @3L1077 en doen ook nog mee, al lijken zij inmiddels geen aanspraak meer te maken op de overwinning. Hieronder staan de inzendingen. Stemmen kan t/m maandag!

G7q1NAn.jpg

2z9jrxu.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...