Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    279,820

MAF 018 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

384 views

 Share

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of, zoals vorige week, Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@$NeoSyp$!

sighu.jpg

We hadden deze week ook kunnen kiezen voor , die de Signature Of The Month op zijn naam schreef, maar we konden niet anders dan voor $NeoSyp$ kiezen. Immers, een langlopende contest als Wie is de Mol? winnen, dan ben je een grote winnaar.

En hij speelde het spel goed. In de allereerste week kreeg hij het voor elkaar om een Vrijstelling te winnen en dus had hij een weekje extra om zich te oriënteren op potentiële Mollen. Immers, hij had de eerste week niet de stress van het maken van een Mol-test.

Ondanks dat zat hij in week 2 nog niet op de juiste Mol, en dus had hij wat geluk dat hij die week overleefde. Maar in die week zat enkel thebig goed door voor Cabyon te gaan, dus de kans was ook groot dat je die week met wat geluk kon overleven. In week 3 pakte $NeoSyp$ opnieuw een Vrijstelling, en daarna begon hij aan zijn zegetocht.

Want vanaf week 4 maakte hij de Mol-tests uitstekend. Met achtereen volgens 15, 15, 17 en 16 vragen van de 20 goed plaatste hij zich overtuigend voor de finale. Bij die eerste 15 wist ook thebig de Mol-test zo goed te maken, maar $NeoSyp$ wist hem uiteindelijk af te schudden door thebig te laten switchen van Mol. In plaats van op Cabyon te stemmen, ging thebig voor $NeoSyp$.

En zo hoort het spel gespeeld te worden. Zelf zorgen dat je goed zit, en ondertussen wat verdenkingen op je krijgen zodat de rest er één voor één uitvliegt. Dat deed hij beter dan Die Hard, die enkel Thundercover (om God moge weten wat voor reden) op hem zag stemmen als Mol.

r3Gawfh.png

Met 5 x op rij de beste Mol-test afleveren is $NeoSyp$ dan ook absoluut de verdiende winnaar van Wie is de Mol?. Het verschil in de finale was klein, maar groot genoeg. $NeoSyp$, van harte gefeliciteerd met de winst bij Wie is de Mol?, met deze eervolle vermelding én de titel Winnaar Van De Week!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...