Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    279,821

MAF 019 - Reclameblok


NandroDavids

623 views

 Share

2n8qw77.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Tot onze eigen verbazing heeft MAF met inmiddels 9 redactieleden een even grote redactie als OWN. Jaren geleden bij de oprichting was dat onmogelijk voor te stellen, maar tijden veranderen blijkbaar. En het budget is nu natuurlijk groter, door het af en toe toe voegen van de rubriek Reclameblok Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen dat u niet wegzapt op het moment dat het Reclameblok verschijnt. Dat zou ik in ieder geval niet doen, want na de reclame gaat MAF gewoon verder!

---

GTAGames.nl

Hallo...? GTA-fans...? Zijn jullie daar...? GTA-gamers...? Bestaan jullie nog...?

Nou, ik hoop toch dat er nog een paar zijn die nu me kunnen horen, maar ik heb er een hard hoofd in. Want klopt de naam GTAGames.nl nog wel? Ja, er zijn gelukkig wel nog een mooi aantal leden die reikhalzend uitkijken naar GTA V, maar verder is toch maar weinig te merken van het feit dat we ooit zijn begonnen als een site over Grand Theft Auto.

Zelfs de inmiddels legendarische forumkrant OWN stimuleert het praten over GTA niet zoals het zou kunnen doen. Met afgelopen week een rubriek over games (uiteraard géén GTA-game), een test over de actualiteit (en niet over kennis van GTA), een item over Roland Garros (nee, dat is geen personage uit een GTA) en een muzikaal intermezzo (en u raadt het al: geen muziek uit GTA) is bijna de helft niet GTA- of forumgerelateerd. Zonde dat een medium als OWN, met zó veel lezers, geen voortrekkersrol wil spelen. Wat dat betreft ben ik blij met MAF, waarin met 80-90% van de rubrieken juist veel aandacht aan GTA en het forum wordt geschonken. Niet voor niets kwam kortgeleden een MAF-item op de frontpage van de site, iets waarvan ik me niet kan herinneren dat het OWN ooit is gelukt.

Oh ja, ik wilde reclame maken. Nu heb ik al negatieve reclame voor OWN en positieve reclame voor MAF gemaakt, maar ik wilde jullie vooral ergens anders op wijzen: de Forum Savegames. Een mooi concept van jaren geleden, waarin we met z'n allen een GTA-game missie voor missie uitspelen. Het concept bestaat nog steeds, maar tegenwoordig wordt er jaren over gedaan om een GTA-game uit te spelen. Die van San Andreas is al 2,5 jaar onderweg, die van Vice City en GTA III ook al 1,5 jaar, waar bij de laatste zelfs maar 15 missies voltooid zijn. Er is een speedrunner die de storyline van GTA III in 1 uur en 21 minuten uitspeelt, dan moeten wij het toch ook wel binnen een jaar kunnen?

Dus kom op, als jullie er nog zijn: GTA-fans, GTA-gamers, doe mee aan de Forum Savegames en maak GTAGames weer écht GTAGames.

Joriz

Webmaster GTAGames.nl

---

Dan gaan we nu terug naar de inhoud...

(Reclameteksten in deze rubriek zijn vaak verzonnen door de redacteur. Maar dat had u, slimme MAF-lezer, natuurlijk wel door.)

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Mooie oproep. De GTA forum savegames worden inderdaad te weinig bekeken, of het zijn steeds dezelfde mensen die een missie gaan spelen. Dit laatste haalt de fun er voor een groot deel uit. Een missie spelen duurt hoogstens een kwartiertje en het is een erg leuke bezigheid, waarom dan niet gewoon eentje spelen?

Om even op de verdere inhoud van dit reclameblok te reageren. Het is inderdaad zo dat het nog even wachten is op GTA V, naar mijn mening is de makkelijkste manier om dit wachten iet of wat dragelijker te maken het spelen van andere GTA-games. Het hoeft daarom niet de singleplayer te zijn, er zijn nog andere zaken zoals MTA, SA: MP die erg leuk zijn om de tijd mee te doden. Je leert er misschien zelfs mensen van dit forum beter door kennen. En mocht je het toch bij de singleplayer willen houden, dan kan je nog altijd proberen records te breken om in een of ander GTA-recordboek te verschijnen. Het is misschien wel logisch dat de crew het voortouw moet nemen in dit, maar zonder de hulp van andere leden komen we ook nergens. GTA is en blijft hetgeen waarrond dit forum is opgebouwd, het is aan ons allemaal samen om ervoor te zorgen dat dit weer duidelijk wordt.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...