Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,727

MAF 019 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

287 views

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of, sinds kort, Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week zijn we in een positieve bui en hebben we enkel een Winnaar Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@Die Hard!

photo-47083.png?_r=1367420448

Vorige week had Die Hard al de titel Winnaar Van De Week én Loser van De Week kunnen krijgen. Die van Loser uiteraard vanwege het feit dat hij de finale van Wie is de Mol? verloor van onze Winnaar Van De Week, $NeoSyp$. Het was dan wel een nipte nederlaag, en hij had 7 andere deelnemers achter zich gelaten, maar toch: als tweede ben je natuurlijk vooral eerste verliezer.

Maar hij had dus ook vorige week al Winnaar Van De Week kunnen zijn. Die Hard schreef namelijk zo'n mooie editie van Voorpret in MAF, dat de hogere heren van GTAGames het een goed idee leek om dat item op de frontpage bij het nieuws te zetten. Het kreeg duizenden views, en Die Hard droeg daarmee op mooie wijze bij aan GTAGames.

Dat kreeg deze week dan ook een logisch vervolg, en dat heeft hem deze week de eretitel van deze rubriek opgeleverd. Die Hard werd namelijk gepromoveerd tot Megalid, en is daarmee na 4 anderen die tegelijk op 6 januari die rang bereikten de volgende die de rang van Megalid dit jaar bereikt. Overigens lijkt hij de nederlaag bij Wie is de Mol? nog niet helemaal te boven te zijn, want hij is al de gehele week afwezig. Hopelijk helpt deze promotie hem uit het diepe dal waarin hij sindsdien blijkbaar zit.

Die Hard, van harte gefeliciteerd met je promotie naar Megalid, met deze eervolle vermelding én de titel Winnaar Van De Week!1 Comment


Recommended Comments

Toch nog ergens een winnaar.. Er stonden me in ieder geval een hoop mooie dingen te wachten toen ik gister terugkwam van vakantie. :)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...