Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 333 - Het Krantje


OWN

590 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon!

Hoi. Ik heb ben blij. Heel blij! Erg blij. Ziet u, vanwege de uitstekende verdiensten die uw verslaggever levert aan OWN, heeft OWN mij als dank een pretpakket aangeboden. Helemaal gratis! Wel jammer dat er een Kim Holland opblaaspop in zat. Die had ik al. Maargoed, even terugkomend op het eigenlijke doel van deze rubriek: uit mijn (lekkere) duim gezogen onwaarheden! Want het was me het weekje weer wel..

- Alleen de topictitel is al om te gieren. ''Nieuwe mods voor de mods'', luidde de onderwerpnaam die Jet zeven minuten voor twaalf 's nachts (allang bedtijd voor haar volgens mij) online zette. Ze vermeldde hierin dat MegaDreams en Hanneswasco het forum bij hun taken mogen rekenen, en zette daar vervolgens een gaar plaatje met Lantyz onder. Ach, wat maakt het ook uit. Ik zou tegen deze twee willen zeggen: Smoet je kiet'n moar in!

- Gottegottegot. Gisteren versierde Dutchy3010 het Beeld & Geluid-fora met een nieuw topic, genaamd ''Vandaag op tv''. Bronnen vinden het opmerkelijk, want ze heeft hiermee het ideale spamtopic gecreëerd. Ze zeggen dat het door een admin is geopend, dus het gaat nooit dicht. Verder geven ze als argumenten aan dat het meewerkt aan je postcount als je in dat topic gaat posten, want het staat immers in NOTA. Ze komen verder met schokkende berekeningen. Stel, je zou per dag één post in dat topic plaatsen. Dan levert je dat, in ieder geval (!!!), 365*1 = 365 posts extra op jaarbasis op! Bronnen vinden dit belachelijk. Ik ook. Ik hoef echt niet te weten wat NandroDavids, BierBuikje, Jet, 3L1077, -night_men-, GekkieJ01, basssss, Jimmiefitz, Thundercover en Guardian1980 bijvoorbeeld elke avond kijken.

- So so so! Raad eens even gisteren een kaartje ontving met zeven euro erin en de tekst ''daar proosten we wel even iets op?'' Het was natuurlijk Extreem! Hartstikke leuk natuurlijk, hij werd alweer 15 jaartjes oud. En daar gaat hij dus binnenkort op proosten! Ook al denk ik dat twee Fristi toch echt wel wat duurder is dan die zeven flappen.

- Blijkbaar heeft mijn rubriek van vorige week toch wel wat losgemaakt, bijvoorbeeld bij Kai-Shockwave. Hij postte op de LibertyKillerZ blog, die al een tijdje weg zijn van het forum, dat er weer 'n Destruction Derby aankwam. Helaas is het niet doorgegaan vandaag, de crew zoekt een andere datum uit. Maar zeg nou zelf, het was ook véél te mooi weer om te gaan gamen, ofniet? Of om rubriekjes te schrijven over dingen die niet waar zijn en die toch niemand leest. Hetzelfde.

Tot volgende week!

4 reacties


Recommended Comments

Ik vind het wel degelijk interessant om te weten wat anderen kijken. Op die manier zie je wat de interesses van iemand zijn (altijd handig mocht je contact met iemand willen onderhouden) en kan je ook kijken of er iets is wat jij niet weet dat komt, wat je misschien wel zou vinden.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...