Jump to content

Beat Down Blog

  • entries
    150
  • comments
    864
  • views
    89,329

BeaT DowN Zomerverwachting


Bierbuikje

808 views

 Share

zomerverwachting_zpse5c83652.png

"Aan alle volgels der Glote Leidel"

Aan de kust 25 graden met een fris biertje en als u de binnenlanden in trekt zijn temperaturen tot 30 graden mogelijk? Nee dit wordt niet een artikel waarbij wij jullie een mooi weer garantie gaan geven, maar wat BeaT DowN allemaal voor jullie in petto heeft! Een doorgaanse zomer kent op dit forum een daling in de activiteit omdat menig lid zich dan onder de tafel zuipt op Ibiza of in Blanes, echter voor diegenen die nog niet op vakantie zijn is daar BeaT DowN! Deze zomer gaat BeaT DowN jullie vermaken met de volgende activiteiten:

Where is Tommy?

Een variant op de alom bekende 'Where is Waldo'. Jullie krijgen wekelijks een zoekplaat waar ergens Tommy Vercetti is verstopt. Dit kunnen verschillende scenario's zijn. De ene keer zit Tommy verstopt in Vice City, de andere keer in San Andreas en soms kun je hem terug vinden in Real Life. Er wordt een ranglijst bijgehouden en de winnaar komt weer in aanmerking voor een luchtgitaar (we hebben nog een voorraadje staan!).

Counterstrike 2D evenementen

BeaT DowN is van plan om een aantal Counterstrike 2D evenementen te verzorgen. Wij hadden het idee om wekelijks op een doordeweekse dag rond de klok van 8 of 9 uur samen te komen in een server om elkaar daarna de kogels door het hoofd te schieten. Dit zal toegankelijk zijn voor alle gta forum leden. Zo'n evenement zal dan ongeveer een uur duren, maar als het gezellig is gaat de server natuurlijk niet uit. We gaan door tot de laatste kogel is geschoten. Wij hopen op veel animo, want hoe meer deelnemers des te spannender de deathmatches! Voor wie niet bekend is met Counterstrike 2D verwijs ik graag door naar

of natuurlijk de eigen website waarop het spel gratis te downloaden is.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij één van onze evenementen. Binnenkort horen jullie meer over al deze evenementen en wanneer ze van start gaan.

Op een prachtige zomer!

BeaT DowN

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Betekent de komst van Where is Tommy? dat GTA Fragment binnenkort al is afgelopen? Of gaat die ook nog even door?

In ieder geval tof dat jullie bezig blijven met dingen organiseren :tu:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...