Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,203

MAF 020 - Fotogenie


NandroDavids

607 views

 Share

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Net toen mijn inspiratie begon op te raken besloten verschillende leden deze week een nieuwe avatar te nemen. Pfieuw! Maar ze maken het me niet makkelijk...

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van @thebig.

gallery_7284_229_6530.jpg

Wat zien we?

Eh...

Waarom past het plaatje bij thebig?

Ik heb beloofd niet te googelen, dus moet ik mijn oordeel louter en alleen baseren op de 10.000 pixels die zich naast zijn posts bevinden.

Dat logo op zijn kostuum lijkt me van de dierenambulance te zijn; dit zal wel specifiek voor jonge varkentjes zijn, want waarom heet hij anders thebig? Daar, heb ik meteen zijn nickname aan jullie uitgelegd!

Voor zijn neus hangt denk ik een kapot stuk hanglamp of tl-buis. Ik zie in elk geval iets aan een geel draad hangen. Dit, en het feit dat die man een beetje doorzichtig is, zal slaan op thebig's verlichte geest. Er zit echter wel een draadje bij hem los.

Dan is er ook nog iets met zijn kin aan de hand, alsof C3PO zijn jeugdpuistjes trachtte te verbergen aan de hand van een iets te kort mensenmasker. Afijn, thebig is dus een robot met menselijke trekjes en kenmerken.

Last but not least heb ik constant het gevoel dat hij in een rechtszaal staat, maar het kan net zo goed een kraam met citroensap zijn. Ik denk dat dit doelt op het feit dat... thebig gewoon de gemiddelde Belg is. Oftewel: totaal onbegrijpelijk voor een heldere Nederlander als ik.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...