Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285521

MAF 020 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

455 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of, sinds kort, Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we weer enkel een Winnaar Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer...!

gallery_7284_229_1266.jpg

Vorige week hadden we met Die Hard ook al een MAF-redacteur die werd uitgeroepen tot Winnaar Van De Week. Is dat toeval? Of wordt hier vuil spel gespeeld? Is NandroDavids de taak van het uitroepen van een Winnaar of Loser Van De Week wel toevertrouwd? Hebben we hier te maken met corruptie? Steekpenningen? Vriendjespolitiek? Duistere zaakjes? Oneerlijke concurrentie? Respectievelijk nee, nee, nee, nee, nee, nee, nee en nee.

We weten allemaal heel goed dat NandroDavids volkomen onafhankelijk is, niet te porren is voor omkoping, en dus dat dit eerlijke winnaars van de eretitels zijn. Blijkbaar is het nu eenmaal zo dat er binnen MAF meer goede leden rondlopen dan enkel Foreigner97, Jesperkaj, Kloep, NandroDavids, Silverbyte, SpacyColours en Wesley_GTA. "Het is een goed stel", zou men in 1988 hebben gezegd.

Maar terug naar Pwned., want er moet natuurlijk wel even worden toegelicht waarom hij deze titel volkomen verdient. Daar kan ik vrij kort over zijn, maar zoals u inmiddels wel door zult hebben heb ik het niet kort gehouden. Maar bij dezen: vanwege het topic Ik ontblok gtaforum!, nota bene een topic in de Stamkroeg!. De uiterste uithoek van het forum, waar de grootste schoften en de meest duistere types zich verzamelen.

Daar was de afgelopen week ineens een lichtpuntje in de duisternis, want Pwned. opende een goed topic (!). Hij roept in dat topic namelijk op om voor GTAGames.nl je adblocker uit te zetten en zo de site de koude zomer en straks weer de winter door te helpen. Een dergelijk nobel initiatief, dat dient natuurlijk beloond te worden.

Pwned., van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF én de titel Winnaar Van De Week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...