Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581954

Editie 334 - Het Krantje


OWN

383 bezichtigingen

fzJJKff.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon

Goeiendag! Wat een geluk dat ik nog net op tijd ben. Ik bedoel, de eerste keer dat mijn opgehoogde- en opgevoerde Hummer van pas kwam op tijd te komen bij de redactie om een stukje te schrijven. Je kunt met die kar zó over alles auto’s rijden! Ideaal toch? Anyways, laten we maar eens flink gaan roddelen, want het was me het weekje toch weer wel..

- Hij is er, en dat is welverdiend. Het kostte wel veel bans en veel warns, maar uiteindelijk heb je dan toch wat! Deze week is het ‘’10 jaar GTAGames’’ fora geopend, een tijdelijk fora omtrent deze feestelijkheden. En je kunt ook jouw eigen suggesties insturen! Bronnen die iets hebben ingestuurd, gaven wat suggesties die ze eigenlijk niet op het forum zelf mochten geven. Een selectie: pony’s, Hertog Jan, WikiGTA goes pink en natuurlijk tieten. Origineel, wa!

- Altijd is het prijsschieten bij het ‘’GTA Fragment’’ op de BeaT DowN Blog. Bierbuikje zoekt zo’n ontiegelijk makkelijke plekjes uit in VC en SA, dat zelfs Sublime, die pipo die nog nooit een vinger op een heilige GTA-hoesje heeft gelegd, die plekjes blindelings op de snapmap kan aanwijzen. Maar die Sublime is wel een goede jongen. Want die laat anderen de juiste locatie raden. En zo staan Ba(s*5) en Big Boss nu gedeeld eerste. Wat een sportieveling toch, die Sublime.

- Haha, wajoo! Had mekane deze week toch effe geluk, joh! Hij morste naar eigen zeggen koffie en daarbij ‘raak me bureau niet #record ahahaha’. Zijn Blackberry werd helaas wel getroffen door het zwarte goud. Maar dat kun je nou ook niet weer echt een verlies noemen.

- Uitgerekend ironisch dat MJ_Forever aan de forumleden van GTAForum vroeg hoe makkelijk geld kon verdienen. Ik bedoel, de meeste van ons leven gewoon op een uitkering van onze ouders. En als ze dan al wat geld verdienen, gaat het meteen op aan bier, Parra t-shirts en Lego Star Trek dozen. Alhoewel je die laatste in België, met een uurloon van tien eurie als jongere, wel redelijk snel verdiend hebt denk ik.

Bis fôlgende waek!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...