Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 334 - Up to date


OWN

439 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Jubileumforum

Met het 10-jarig jubileum van GTAGames voor de deur is het tijd voor een feestje moet de crew gedacht hebben. Sinds deze week is daarom een speciaal feestforum open waarin vele activiteiten zullen worden georganiseerd. Er wordt begonnen met een GTA V art contest, maar er staan ook onder andere MTA-meetings, DJ Jet en een vervolg op [sA]Forumsavegame in Vice City op het programma. Bij OWN zijn we vooral benieuwd naar Admins (laten zich) Strippen, bekend van OWN en AWN. In de kleine lettertjes wordt gezegd dat alles onder voorbehoud is, maar dat maakt het feest er niet minder om. Alvast van harte, GTAGames! :dans:

20u1lol.png

De nieuwe signature van Svenie, die sinds dit weekend vijf extra fora onder z'n hoede heeft.

PatrickW gaat los

Na succesvol puzzels opgelost te hebben bij MAF is @PatrickW helemaal op dreef. Sans Scrupules plaatste deze week een rebus voor Singles en onze Patrick heeft weer ingezonden, al is niet bekend of hij ook dit keer de eerste was. Het wordt sowieso lastig om Patricks voorbeeld te volgen, want de rebus is verdwenen uit het blogitem. Mocht je zonder rebus de juiste oplossing weten, stuur hem dan gewoon in en verdien desondanks een handvol Singles.

Overig nieuws
  • De Graphics League gaat op 6 juli van start met de eerste ronde. heeft vrij en kan dus mooi toezien hoe onder andere organisator @-Matthijs- het tegen zijn collega @Gta Ripper opneemt. Er zijn in totaal zeven speelrondes met de laatste op 9 november. Hopelijk weten we ook dan pas wie de winnaar is.
  • Bij Raad de Artiest is het tiende fragment te beluisteren. Het fragment van vorige week bleek weer een makkelijke te zijn. Is die van deze week moeilijker?

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...