Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581953

Editie 335 - Opmerkelijk


OWN

455 bezichtigingen

jjMsxmd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

De dagen beginnen te tellen, de klok telt langzaam af naar hét moment. GTA V komt dichterbij, met wel een grote vernieuwing, misschien zelfs de grootste sinds de 3D van GTA III: drie speelbare personages in een open world game. Dat hebben we nog niet vaak gezien, hé? Een tijdje geleden hebben we over elk van de drie individuen een trailer gezien, waar ook andere personen die in het spel voorkomen werden belicht. Hoogste tijd dus om nog eens kennis te maken met onze drie vrienden en hun vrienden! Of vijanden, natuurlijk.

Michael_zps68631777.png

Bezigheid: Teruggetrokken crimineel

Leeftijd: Begin 40

Locatie: Rockford Hills

Michael is een zeer succesvolle bankberover die nu gepensioneerd is. Dankzij een deal met de FIB, leeft Michael met zijn vrouw, zoon en dochter in een groot huis met alles erop en eraan, in Rockford Hills.

Het huiselijke leven en zijn vrouw Amanda die altijd al zijn geld verkwist, geven Michael een nostalgisch gevoel naar vroeger, hij wilt terug doen waar hij van houdt; criminaliteit!

Samen met zijn doorgewinterde kameraad Trevor en de jonge opkomende crimineel Franklin, besluit hij terug een duik in het criminele leven te nemen!

Trevor_zps3db3f25a.png

Bezigheid: Beroepscrimineel

Leeftijd: Begin 40

Locatie: Blaine County

Trevor heeft een vage, oppervlakkige achtergrond. Op een gegeven moment ging Trevor bij het leger als oorlogsveteraan en vliegtuigpiloot. Nadat zijn tijd in het leger er op zat, stuitte hij op Michael. De twee mannen realiseerden zich dat ze iets gemeens hadden, een liefde voor overvallen. Dus besloot Trevor zich aan te sluiten bij Michael, en samen werden ze als snel een succesvol crimineel duo. Nu leeft Trevor in een trailer in de woestijn van Blaine County, naast zijn beste vriend Ron, een paranoïsche theoreticus.

Franklin_zps97bd030e.png

Bezigheid: Autodealer

Leeftijd: Midden 20

Locatie: Zuiden van Los Santos

Franklin werd in het zuiden van Los Santos geboren, maar hij had noch familie, noch geld, noch educatie waarop hij kon terugvallen. Wanneer hij nog jong was begon hij als drugsdealer, en zelfs 'gangbanger', maar werd hier al snel voor gearresteerd. Wanneer hij vrijkwam besloot hij zijn oude leven te verlaten. Franklin werkt nu als autodealer voor de Armeense dealer Simeon Yetarian, daarom dat je hem vaak door de stad zult zien rijden in dure sportwagens. Hij is zeker ambitieus, en doet er alles aan om verder en hoger te komen in de criminele wereld. Op een bepaald moment ontmoet hij Michael waarme hij een klusje klaart. Michael is onder de indruk van Trevors werk, en besluit hem voor te stellen aan Trevor. Nu is het trio compleet, let the game begin!

Amanda_zps99e2418e.png

Bezigheid: Huisvrouw

Leeftijd: Begin 40

Locatie: Rockford Hills

Amanda is de echtgenote van Michael en de moeder van Tracy en Jimmy. Ze is kan Michael niet meer uitstaan, omdat hij afschuwelijk was tegen haar.

Misschien omdat ze altijd al zijn geld verbruikt in de sjieke boetieks van de stad, of misschien wel omdat ze hem in het geheim bedriegt. We weten het niet.

Of misschien is dat wel het gevolg van Michaels afschuwelijk gedrag? In een van de trailers zie je Michael een jonge kerel het huis uit jagen. Misschien is dit wel het geheime vriendje van Amanda, omdat Amanda zelf op dat moment alleen maar in een badhanddoek stond, en ze wilde plannen hadden. Later zie je Michael in een restaurant iemand hard aanpakken en met zijn laptop gooien, dat is waarschijnlijk die jongeman.

Tracy_zps47596e4a.png

Bezigheid: Studente (?)

Leeftijd: Tiener

Locatie: Rockford Hills

Tracy is de dochter van Amanda en Michael, en de jongere zus van Jimmy. We hebben al gezien dat Tracy niet zo'n goede relatie heeft met haar ouders waarschijnlijk omdat ze drinkt, tattoeages zet, en op jonge leeftijd al met jongens wilt slapen. Het is vrij opmerkelijk dat Amanda en Michael beiden bruin haar hebben, en hun zoon Jimmy ros is, en dat Tracy blond haar heeft. Dit kan natuurlijk wel, maar is misschien wat onwaarschijnlijk. Tracy heeft waarschijnlijk haar haar blond gekleurd, maar zelfs dat denk ik niet. Eigenlijk denk ik dat Tracy niet zomaar een slechte relatie heeft met haar ouders, volgens mij is ze geadopteerd, maar dat weet natuurlijk niemand.

Jimmy_zpsd614748a.png

Bezigheid: Drugsverslaafde

Leeftijd: 20

Locatie: Rockford Hills

Jimmy is de oudere zoon van Amanda en Michael, en de broer van Tracy. Hij is 20 jaar oud en een zeurderige, luie drugsverslaafde. Eigenlijk is zijn echt naam James, maar iedereen noemt hem gewoon Jimmy. Zijn dagen vult hij met het binnenkrijgen van drugs, en spelletjes spelen, waardoor hij ook een overgewicht heeft. Hij heeft veel tattoeages en een van hen gaat als volgt: 'Edifica adversario tuo aureum pons ad receptum trans.', dat zo ongeveer betekent: 'Bouw een gouden brug voor je vijand om zich terug te trekken.'

Lamar_zps808a21dc.png

Bezigheid: Drugsdealer

Leeftijd: In de 20

Locatie: Vespucci Beach

Lamar is Franklins maat. Rockstar beschrijft hem als een beetje 'gek', maar wel het goede soort 'gek', en hij is ook zeer grappig. Dat maakt hem dus een beetje het omgekeerde van Franklin. Hij maakt deel uit van de Grove Street Families gang.

Ron_zps2039ab54.png

Bezigheid: Complottheoreticus

Leeftijd: Eind 40

Locatie: Blaine County

Ron, de complottheoreticus, is Trevors beste vriend.

Rockstar beschrijft hem als de beste kameraad, en maakte ook een mooie vergelijking: 'Als Trevor een haai is, is Ron het visje.' Ron is paranoïde en dus bang voor Trevor. Hoe dat zit, weet ik ook niet.

Zo, dit was de Opmerkelijk. Tot volgende week!

4 reacties


Recommended Comments

Super om te lezen!! Maar er staan wel wat typ fouten in. :puh:

Michael is onder de indruk van Trevors werk, en besluit hem voor te stellen aan Trevor.

Michael is onder de indruk van Franklins werk, en besluit hem voor te stellen aan Trevor.

Ze is kan Michael niet meer uitstaan, omdat hij afschuwelijk was tegen haar.

Ze kan Michael niet meer uitstaan, omdat hij afschuwelijk was tegen haar.

Link to comment

Super om te lezen!! Maar er staan wel wat typ fouten in. :puh:

Citaat

Michael is onder de indruk van Trevors werk, en besluit hem voor te stellen aan Trevor.

Citaat

Michael is onder de indruk van Franklins werk, en besluit hem voor te stellen aan Trevor.

Citaat

Ze is kan Michael niet meer uitstaan, omdat hij afschuwelijk was tegen haar.

Citaat

Ze kan Michael niet meer uitstaan, omdat hij afschuwelijk was tegen haar.

Bedankt om het te melden, ik weet niet waarom maar ik wissel Franklin en Trevor wel vaker... :puh:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...