Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581953

Editie 335 - Het Krantje


OWN

434 bezichtigingen

aEaZ8OE.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon!

Joh, het scheelde niks of ik had dit overbodige artikeltje een uur later ingeleverd. Ziet u, ik ben fwb met 'Gordon en we maakten het in het achterkamertje in de studio van X-factor wel heel gezellig.. Maar dat weerhoudt mij niet om geen rubriek voor u te produceren, nee, dat doe ik dus nu. Want het was me het weekje weer wel..

- had alles geprobeerd. Een sabattical, een naamswijziging en een geslachtsverandering leidde niet tot het gewenste resultaat: hogerop komen! Daarom had hij het plan om het anders aan te pakken. Via het betaalde ledensysteem zou het wel lukken, dacht hij. Maar nee. Heel GTAForum had ‘m door, en niet erg veel mensen zijn enthousiast. Leuk geprobeerd, Extreem. Maar met dat geld dat je nu niet hoeft uit te geven aan GTAForum, kun je wel mooi jouw felbegeerde Playmobil®™ Ponykamphuis®™ kopen, aldus ingewijden. Da’s toch ook helemaal toppie?!

- Dinsdag gebeurde iets wat @-Matthijs- nooit had verwacht. Toen hij zijn wekelijkse contributie wou over maken (over geld gesproken, hehe), deed hij het per ongeluk dubbel! Volgens bronnen gooide Jet nog geen kwartier later het topic de lucht in waarin hij tot global moderator werd verklaard, want ja, extra giften zijn bij de crew nog steeds hartstikke welkom. Dus euh, -Matthijs-, veel succes bij de globals en vergeet niet je dubbele contributie over te maken, want anders wordt je volgens bronnen zonder pardon weer teruggezet naar je vorige functie. Oppassen dus!

- Het is inmiddels een hit, streamen terwijl je zit te gamen. Óók op GTAForum. In verschillende GTA-subfora werden topics geopend hierover. Bronnen zeggen dat de er binnen de crew wel enige onenigheid was, want Mijn Renpaarden livestreamen mocht dan weer niet. Persoonlijk vind ik dat erg jammer.

- Raad eens weer via zichzelf heeft overschat deze week? Ik weet het eigenlijk niet, maar volgens ingewijden is het toch duidelijk . Hij vind zichzelf helemaal fantastisch, én grappig. Typisch gevalletje van zelfoverschatting. Ook typisch gevalletje van niet-mooie-avatar, want volgens bronnen plaste een van de katten die een van de bronnen bezitte spontaan op het Perzisch tapijt uit de 14de eeuw toen hij Pwneds avatar zag. Wat een ellende!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...