Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581993

Editie 335 - Game On!


OWN

305 bezichtigingen

Af1CNX3.jpg

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij de nieuwe Game On!

Ik ben terug!

:7 Alweer. Ik moet eens stoppen met dat gezeik en gewoon steadily Game On's blijven afleveren. Bij deze mijn eerste probleersel voor dat doel. De game waar we het deze week over gaan hebben is Alone In The Dark, een game uit 2008. De PS2/Wii versies zijn compleet verschillend van de PS3/Xbox 360 versies, maar ik ga de laatste dus reviewen.

409px-Edward_Carnby_2008_Art.png

Edward Carnby

't Hoofdpersonage uit Alone In The Dark is dus Edward Carnby, een prive detective die na het vechten met ondode piraten, het verdelgen van shadows op Shadow Island en het zien van tientallen aanvallen op mensen een beetje zijn logica aan het verliezen is. Wanneer Central Park nog helemaal overrun word door demonen en Lucifer himself, snapped de man een beetje, en is dat het begin van een nieuw verhaal vol schieten, klimmen, rennen, en ten slotte veel doodgaan.

Franchise

De Alone in the Dark franchise is al bijna 20 jaar oud, en veteranen die al langer de games hebben gespeeld weten dat het vaak met plezier in je broek schijten van angst is. Deze game heeft iets minder het "oh kut oh kut d'r komt nu een spook dat me vermoord, yup, dood" dan de voorgangers. De game is wel moeilijker en heeft een vrij lange duur voor je geld. De game is nu overal op te pikken voor 10 Euro, wat niks is als je nadenkt hoevaak je je (onder)broeken moet laten stomen.

Judgment

Ik ga hier kort en bondig over zijn. De game is samen met F.E.A.R. de koploper in het genre, en het verhaal is nog 'ns een waardig excuus om weer ondoden, spoken en poltergeists neer te mogen knallen. Dit speel geeft vermaak, fan of niet. Ik geef het hiervoor dan ook een 8.5

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...