Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581956

Editie 335 - Up to Date


OWN

384 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Een paarse erbij!

Deze week gebeurde er iets bijzonders op GTAForum: er werd iemand naar de rang van Globale Moderator gepromoveerd. Het slachtoffer was @-Matthijs-, die hier al sinds mensenheugenis rondloopt en al honderden leden heeft geholpen met grafische werkjes en savegames. Met deze feestelijke gebeurtenis lopen er dus voor het eerst sinds september 2007 weer vier Gmodjes over het forum. Matthijs, heel veel plezier in je nieuwe jasje! :tu:

rokenalsnbitch3_zps4c6660e1.png

De nieuwste creatie van het duo @Gta Ripper en @Silverbyte.

The Underground vs. De Wilde Ganzen

Het heeft even geduurd, maar de gangs zijn na een korte periode van vrede en rust er weer helemaal klaar voor. The Underground daagt De Wilde Ganzen uit in een potje StickArena. Aan de andere kant van het water heeft Sans Scrupules de postrestricties aangepast en enkele 'vrienden' uitgezwaaid. Velen van hen, zoals @Davedavy, kregen niet eens uitleg, buiten dat ze "altijd weer gewoon [kunnen] aanmelden als vriend". Is dit een pr-stunt of een gigantische pr-flop? Wij laten het antwoord over aan de nieuwe gang The Steam Community.

Levi tipt!

In een gloednieuw onderdeel van deze rubriek tipt @.Levi. eenmalig onze trouwe lezers. Deze tip is volledig gratis en geschikt voor elk lid, ongeacht rang of geslacht. De tip van deze week luidt: "Onlangs hebben we een GTA V Artwork Pack beschikbaar gesteld. Wellicht handig voor een aantal die aan deze contest (GTA V Art Contest, red.) zullen meedoen. De komende periode zal de pack worden voorzien van updates." Ik zeg, goud waard deze tip!

Overig nieuws
  • De Graphics League gaat op 6 juli van start met de eerste ronde.
  • Bij Raad de Artiest is het elfde fragment te beluisteren. Inzenden kan zoals altijd t/m zaterdag, in dit geval t/m 29 juni.
  • Inzenden voor de GTA V Art Contest kan t/m zondag 30 juni.
  • Er staan nog twee inzendmogelijkheden open voor Sportkenners: Wimbledon (t/m maandag 24 juni, 12.30 uur) en Tour de France (t/m zaterdag 29 juni, 12.00 uur).
  • Een gloednieuwe contest: GTA V Radio Contest. Veel is er nog niet over bekend, behalve dat een radiozender opgezet moet worden en een onafhankelijke jury ook over inzendingen van mede-gangleden uit Sans Scrupules zal oordelen. Aanmelden kan t/m zondag 23 juni (vandaag!).

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...