Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285129

MAF 022 - Column


NandroDavids

670 bezichtigingen

gallery_7284_229_39311.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

GTActiviteit

Steeds vaker als ik GTAforum opstart, zie ik enkele oranje bolletjes naast de GTA-gerelateerde fora staan, indicerend dat er weer een nieuw bericht is geplaatst. Weet u, zoiets doet mij deugd. De afgelopen tijd konden we helaas concluderen dat de grootste activiteit heerste in de (eigenlijk off-topic) onderkant van het forum, en dat het in de GTA-fora betrekkelijk rustig was. Het GTA V-forum was dan het meest drukke forum van die GTA-fora en af en toe kwam er eens een technisch probleem voor IV of een missie-vraag over San Andreas. Dit in schril contrast met enkele jaren geleden (toen ik hier nog niet actief was), toen er dagelijks enkele topics in de verschillende GTA-fora werden geplaatst. Ach ja, tijden veranderen. Games verliezen hun populariteit nou eenmaal, mede dankzij opvolgers en andere series. We mogen eigenlijk trots zijn op een game als San Andreas, die na 10 jaar nog steeds zeer geliefd is!

En ja, als activiteit niet van buitenaf komt, bijvoorbeeld in de vorm van vragen, zullen we zelf iets moeten ondernemen om de nadruk te leggen én te houden op de GTA-sectie van dit forum. Want daar draait het toch allemaal om op dit forum? Alle leden zijn bij elkaar beland op dit forum vanwege deze serie. Uiteindelijk zijn er meer overeenkomsten ontdekt en hechte groepen onstaan, maar wat is beter dan nieuw leven blazen in hetgeen waar het allemaal mee begon, GTA?

En precies dat is wat er momenteel volop gebeurt én waar ik blij om ben. Enige tijd geleden is er nieuw leven geblaasd in alle quizzen, er wordt een poging gedaan om meer belangstelling te krijgen voor Grand Theft Auto, de forum-savegames kennen weer voortgang, livestreams van verschillende GTA-spellen worden georganiseerd, vóór en dóór forumleden, en bovendien wordt er in de feestperiode van GTAgames.nl ook genoeg georganiseerd dat te maken heeft met de wat oudere titels. Denk maar aan de Vice City Savegame Contest en de oude vertrouwde MTA-meetings.

Gelukkig blijkt er op deze manier dus toch nog animo te zijn voor de wat oudere delen van de Grand Theft Auto-serie. Wellicht is het een soort opvulling voordat de daadwerkelijke storm rond V losbarst, maar zo veel maakt dat niet uit: het is hartstikke leuk om aan mee te doen en van te genieten. Bovendien is het een stuk leuker dan de zogeheten stilte voor de storm, nietwaar?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...