Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,653

MAF 022 - Concurrecensie


NandroDavids

296 views

gallery_7284_229_35190.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Deze week hebben we onze concurrecensent weer op pad gestuurd om eens te kijken naar een andere blog op GTAForum, en om deze kritisch te beoordelen. Met een mooi aantal actieve blogs is het namelijk nooit verkeerd om te weten hoe MAF, uw journalistieke medium, de blogs beoordeelt. Zodat u weet wat u vooral wel en wat u vooral niet moet lezen. In deze derde editie recenseren we de blog CrewLife.

---

CrewLife is één van de drie blogs die is vastgeplakt in de blogsectie. Waarom? Niemand die het weet eigenlijk. OWN heeft tenminste nog Awards gewonnen waardoor je kunt zeggen dat het vastplakken van de blog een prijs is. Zij hebben het verdiend. Maar CrewLife? Het lijkt wel of de crew zichzelf hier een beetje voortrekt...

Het is dan ook niet gek dat CrewLife relatief gezien één van de best bekeken blogs is, met ook nog eens veel reacties. Gemiddeld dan 1000 bezichtigingen per artikel, dat is veel. Dat komt natuurlijk (deels) door het feit dat de blog vastgeplakt is. En de vraag is dus of dat nou zo terecht is. De afgelopen anderhalf jaar zijn er slechts 6 artikelen geplaatst, waarvan zelfs maar 1 in 2013. Is dat genoeg om vastgeplakt te mogen zijn? Ik plaats hier toch mijn kritische vraagtekens bij: ?, ? en ? ... en misschien zelfs nog wel ? én ?.

Behalve het feit dat er maar weinig artikelen in de blog geplaatst worden, ligt ook op de rest van de blog een dikke laag stof. Zo zijn de avatars aan de zijkant niet meer up to date. Er staan oude avatars, overbodige avatars en er ontbreken avatars. En waar de avatars vroeger nog linkten naar de verschillende crewleden, is dat ook niet meer het geval.

Om iets positiefs te noemen: de lay-out is wel mooi, daar is duidelijk aandacht aan besteed. Goeie kleuren banners, die passen bij het uiterlijk van GTAGames.nl. Jammer is dan wel weer dat de verschillende artikelen er niet consequent uitzien. Dan weer wel centreren, dan weer niet. Dat zien we de laatste tijd ook regelmatig bij OWN. Is dat hip of zo?

Beoordeling

Uw concurrecensent heeft eigenlijk een heel simpel oordeel als het gaat om CrewLife: het stof moet er af worden geblazen en er moet nieuw leven in de blog worden geblazen, óf de blog moet niet meer vastgeplakt worden en zijn prominente plek in de blogsectie gaan verdienen. Voor nu is het absoluut onvoldoende en beoordeel ik de blog dan ook met een 3,5/10

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...