Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581957

Editie 336 - Opmerkelijk


OWN

429 bezichtigingen

jjMsxmd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Welkom bij Opmerkelijk voor deze week. Deze keer presenteer ik u de raarste politieachtervolgingen die ik heb kunnen vinden. Laten we snel beginnen!

Het lijkt wel een situatie uit een speelfilm. Begin 2011 in Los Angeles, USA achtervolgt de politie een man die allemaal leuke dingen heeft gerookt en/of gespoten in een auto. Merkwaardig is dat deze persoon vijf kilometer per uur rijd, een paarse jas aan heeft en terwijl de auto rijdt allemaal leuke kunstjes doet. Maar voor de politie is het geen grap. Zeker niet wanneer hij deze capriolen op de openbare snelweg gaat vertonen. Maar na een tijdje besluit hij dat het rijden op de openbare snelweg saai wordt en besluit hij een hapje te gaan eten. Kijk hieronder hoe het afloopt.

In het voorjaar van 2010 steelt een man in Dallas, Texas een truck om er een beetje doodleuk mee rond te crossen. Op zijn lader achterop ligt hout en terwijl hij rijd, begint hij te zwaaien naar de mensen. En die zwaaien gewoon terug! Maar het wordt serieus als de politie gericht op hem begint te schieten, en het hout achterop zijn lader vlam vat. Zie hieronder hoe deze GTA-achtige achtervolging afloopt.

Weer in Amerika, waar anders, vond deze achtervolging plaats. In Orange County, Californië was het geen alledaagse achtervolging. Om te beginnen reed de vrouw tegen het verkeer in, reed in rondjes en stapte zelfs uit haar auto om te schelden en te vloeken op de agenten. Gelukkig werd ze niet snel daarna ingerekend.

Naast de Verenigde Staten en Rusland is er nog één land waarin schijnbaar alles kan: Brazilië. Ik vermoed dat de persoon in dit filmpje hieronder teveel GTA heeft gespeeld, want achteruit in stilstaand verkeer rijden doe je niet zomaar. Overigens wel LOL voor de Braziliaanse politie die achter een vluchtende bestuurder van een onschuldige auto aanrennen met getrokken pistolen omdat zij denken dat hij juist de boosdoener is.

O, naast de VS, Rusland en Brazilië zijn we nog een land vergeten waar op een scooter door ruig landschap rijden blijkbaar de normaalste zaak van de wereld is: Oekraïne. Het ziet er misschien normaal uit, maar als de jongen op z’n Moped wegrijdt stapt een iets te dikke politieofficier uit die achter hem aan rent, niet te pakken krijgt, vervolgens in een auto van een collega 50 meter rijdt, uitstapt en dan tevergeefs achter hem aanrent. Kudo’s voor de jongen op de Moped deze keer.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...