Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 336 - Welkom!


OWN

384 bezichtigingen

lpWiJXb.jpg

Daar zijn we weer met de 336 editie van de OWN! De vakanties zijn voor sommigen al begonnen, voor de ander moet het nog beginnen. Maar we kunnen in z'n algemeenheid wel zeggen dat het schooljaar er voor iedereen zo goed als op zit.

Wat zit er allemaal in de OWN? We hebben weer het forumnieuws bij Up to Date en bij Game On lees je over Pro Cycling Manager, wat helemaal past nu de Tour de France bezig is. Roddels kin je weer vinden bij Het Krantje, en de Test Jezelf gaat over games. En uiteraard hebben wij weer een interview voor jou verzorgd. Als afsluiter Volgende Week en we introduceren een nieuwe rubriek, genaamd The best of..

Verder heb ik nog een mededeling dat de zomervakantie dus eraan komt, wat betekent dat er soms ook weer eens wat kan veranderen. Zo kan het voorkomen dat de publicatie op een andere tijdstip plaatsvind of misschien zelfs op een andere dag. Uiteraard zullen wij dit van tevoren melden zodat het voor jullie geen verrassing is en je ook in de zomer weer kunt genieten van jouw OWN.

Veel leesplezier!

Bassieboy35

Co-hoofdredacteur

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...