Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,345

MAF 023 - Loser Van De Week

NandroDavids

425 views

gallery_7284_229_36814.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Zoals gezegd in de rubriek hierboven hebben we ook weer een Loser Van De Week. Deze keer is de Loser Van De Week...BeaT DowN

gallery_7284_229_2565.png

Ja, de complete Corporation. @Bierbuikje, @.Senne, @2fast{0}, @Amfetamientje, @Beagle, @BV_1993, @Cabyon, @Crypteq, @Djmaddox, @Flashingdemon666, @flippie13, @Forumrunner, @game~skater, @GekkieJ01, @Gijsso, @Golf_MK1, @Guardian1980, @moechy, @pilot, @PowerPats, @Remcconen, @Rinaldootje, @rubensanti en @The Wizard, ze zijn het allemaal: Loser Van De Week.

Opvallend overigens, vindt u niet? Zo veel inactieve forumleden die daar in dat rijtje staan? Je zou toch haast zeggen dat BeaT DowN ondanks de titel Corporation en het grote ledenaantal maar vrij weinig voorstelt. Misschien hadden ze dat afgelopen week zelf ook wel door, gezien de reden voor hun uitverkiezing tot Loser Van De Week: het weigeren van een gangwar tegen Sans Scrupules, waardoor ze vrijwillig het gebied Vice Point South in Vice City opgaven.

In de straten van The City gaan tal van geruchten over het weigeren van de gangwar. Uiteraard noemen heel wat mensen BeaT DowN laf, maar daarnaast wordt inmiddels ook hun seksuele geaardheid in twijfel getrokken. Zou dat terecht zijn? Tja, gezien het weigeren van de gangwar zou je haast zeggen dat...toch?

Alle leden van BeaT DowN, van harte gefeliciteerd met deze 'eervolle' vermelding in MAF én de titel Loser Van De Week!1 Comment


Recommended Comments

En nu verliezen ze nog een gang war tegen Sans Scrupules, of wou je die voor volgende week houden?

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...