Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581956

Editie 337 - The best of...


OWN

399 bezichtigingen

To14vAV.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Ooit waren ze de grootste gang op het forum, de gang waar bijna iedereen bij wou. Waaronder ik. En met mij vele anderen. Jammer genoeg werd ik afgewezen. Tot twee keer toe zelfs. En met mij probeerden vele anderen toegang te krijgen tot The Oceans Crib. The Oceans waren destijds een van de betere gangs die hier op het forum aanwezig waren. Maar wat was hun aantrekkingskracht? En wat hebben zij betekend voor GTAForum zelf?

Eerst even een geschiedenislesje. The Oceans werd volgens Dutchy3010, jarenlang lid van dit gezelschap opgericht ‘’zo ongeveer bij het aanmaken van G&C’’. TOC heeft een aantal prominente leader/co-leaders gekend. Onder andere Jowx, Dutchy3010, Pietje II en Mirrrr hebben deze clan geleid.

In mijn ogen was The Oceans echt wel the place to be in de gangscène. Op de vraag wat nou precies de aantrekkingskracht van TOC was, antwoord Jet: ‘’Het was goed georganiseerd. En er waren leuke initiatieven.’’ Maar opeens hield het bruisende The Oceans op met bestaan. The Oceans Crib, hun thuisbasis, verdween. Ik heb mij altijd afgevragen waarom. Dutchy was er heel kort over. ‘’Jowx en ik gaven het op.’’

Een van die initiatieven was Oceans Weekly News, wat tot op de dag van vandaag nog bestaat. Immers, je leest het krantje nu. Maar een vlugge zoekactie op ‘’The Oceans’’ levert niet veel op, naast een merendeel OWN gevonden zoekacties. Het lijkt alsof TOC van de aard forumbodem verdwenen is. Maar ze zijn er nog, dat zeker. Ik heb ooit een keer vernomen dat er meerdere malen overwogen is om TOC nieuw leven in te blazen. Maar dat is tot nu toe nooit gebeurd. Maar The Oceans leeft dus nog zeker voort. Want veel oud-leden die nu vooral in de crew zitten, dragen dit genootschap nog tot op de dag van vandaag een warm hart toe.

2 reacties


Recommended Comments

Het subforum van The Oceans is in zijn geheel verwijderd. Daarom is vrij weinig meer terug te vinden van TOc.

Op 6 januari 2006 werd het concept Gangs & Corporations geïntroduceerd. The Oceans is opgericht op 7 januari 2006; dat is dus wel aardig "zo ongeveer bij het aanmaken van G&C".

Je mist overigens Flame^ (ofwel Big Smoke) wel in je lijstje. Dat is namelijk de oprichter...

Overigens jammer dat je via Skype vraagt om uitleg "Even voor mezelf", terwijl je het dan gewoon quote op het forum. Dat is ab-so-luut niet netjes. Ik had je sowieso wel wat meer kunnen vertellen als ik wist dat je er een hele rubriek van wilde maken. Daarnaast heb je, door delen van zinnen van mij weg te laten, mijn uitspraken totaal uit zijn verband gerukt.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...