Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581953

Editie 337 - Opmerkelijk


OWN

424 bezichtigingen

jjMsxmd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077!

Hallo vrienden en vriendinnen! Raad eens waar we het deze week over hebben? Jullie!

Achja, ongeveer... Deze week hebben we het over de vrienden en vriendinnen uit GTA IV!

Zoals ze zeggen: 'ladies first,' dus laten we maar beginnen bij de vrouwen.

Karen_zpsb1b82a75.png

Michelle is je eerste date die je ontmoet in het spel. Je zult ze pas te zien krijgen in de missie Three's a Crowd, daar geven ze elkaar hun telefoonnummers en gaan ze niet veel later samen bowlen.

Later komt Michelle voor in de missie The Snow Storm. Dan komt de aap uit de mouw, Niko krijgt te horen dat haar echte naam niet Michelle is, maar Karen, en dat ze voor de U.L. Paper werkt, dus voor de overheid.

Hierna zul je nooit meer met haar kunnen daten.

Kate_zps8a816784.png

Kate McReary is de zus van de vier Iers-Amerikaanse broers Packie, Derrick, Gerald en Francis.

Je zal haar geregeld tegenkomen tijdens je bezoekjes aan Packie. Niko vindt haar leuk, en Kate hem ook, maar Packie wilt hier absoluut niets van weten.

Uiteindelijk zal hij je in de missie Waste Not Want Knots toch het telefoonnummer van Katie geven, en hierna kan je met haar uitgaan.

Kiki_zps181bd84b.png

Kiki Jenkins, kan je ook op love-meet.net vinden, maar dan onder de naam LawChick.

Ze is 32 jaar oud en heeft veel geld omdat ze bij Goldberg lawyer offices werkt. Ze voelt zich soms wel schuldig dat ze zoveel geld heeft en dan zegt Niko haar dat ze een betere plek van de wereld moet maken.

Alex_zps38ca271e.png

Eigenlijk Alexandra Chilton, maar ze wordt gewoon Alex genoemd.

Ze heeft een topic op de website craplist.net genaamd "Pary girl seeks man for NSA fun and blog material". Wanneer je hierop reageert zal ze je een van de volgende dagen een mailtje terugsturen.

Roman_zps042a4c11.png

Roman Bellic, de neef van Niko Bellic is naar Liberty City geëmigreerd vanuit Oost-Europa.

Hij zendt Niko talloze e-mails over hoe fantastisch het leven in Liberty City is, maar wanneer Niko ook verhuist, blijkt dit een grote leugen te zijn, om zijn falen te verbergen. Roman zit diep in de schulden omdat hij de criminelen niet kan afbetalen met de opbrengst van het taxi-bedrijf. Moet Niko wat klusjes opklaren, en zo krijgt hij al snel de Russische maffia op hem af. Uiteindelijk wordt zijn taxi-bedrijf in brand gestoken, en geraakt Roman in een diepe put...

Jacob_zpsbab370b6.png

Eigenlijk is zijn echte naam Jacob Hughes. Niko komt met hem in contact dor Roman in de missie Jamaican Heat. Hij is echt de typische Jamaicaan, dreadlocks, wiet, en zo voorts. Je kan hem vaak zeer moeilijk verstaan door het feit dat hij in één of ander Jamaicaans dialect praat.

Brucie_zps0186d1f4.png

Brucie Kibbutz runt een garage in Liberty City, waardoor hij een rijke autoliefhebber, en zelfs hiphop- en fitnessliefhebber is. Hij heeft zich zelf tot VIP bestempeld, en noemt zich met alle genoegen de beste. Hij kan het niet laten om elke vierkante millimeter van zijn welgevormde bovenlijf te laten zien.

Dwayne_zpsca0cefde.png

Dwayne Forge heeft een lange tijd in de gevangenis doorgebracht. De gevangenis heeft Dwayne helemaal veranderd, hij heeft nu een zwarte en depressieve kijk op het leven.

Als klein jongetje wilde hij altijd politieman worden, maar dat ging niet door de oude regel dat zwarten geen politiemensen mochten worden. Dus kwam Dwayne in de drugswereld terecht, en de gevolgen...

Packie_zpsc96a49b5.png

Packie McReary is de broer van Kate, die je hierboven al zag, dus ook hij is Iers-Amerikaans.

Niko ontmoet hem in de missie Irish Luck. Hij woont samen met zijn moeder, en zijn zus Kate. Samen met hem, zijn oudere broer Derrick, en Michael, speel je een van de grootste en bekendste missies uit alle GTA's, Three Leaf Clover, een grote bankoverval.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...