Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581953

Editie 337 - Het Krantje


OWN

500 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

In elkaar geflanst door de enige echte @Cabyon!

Bonjour! Wie est ca? With me alles bon! Haha ja, ik kan ben taalvaardig, niet? Ben even aan het oefenen, ga over een week op vakantie naar Verweggistan. Schijnt heel gezellig te zijn, aldus de reisleider van het reisbureau Al-Kaida – ofzoiets. Wordt gezellig. Maar eerst een rubriekje schrijven! Ja, nou, laten we dat maar doen dan. In gewoon Nederlands.

- We hebben er bijna net zo lang op moeten wachten als de tijd tussen de aankondiging van GTA V en de trailer van V: er is nu een countdown op de index, vlak onder mededelingen. Die secondeteller van mij tot het uitbrengen van V is jammer genoeg dus overbodig. Potverdorie. Nu kan ik er wel de hele tijd naar kijken, dat doe ik graag. Heb een stukje uit m’n beeldscherm gesneden waar de teller liep en op een van mijn slaapkamers pakken, maar het beeld is nu opeens zwart. Vrij raar.

- Ooh jongens, het is aan, zoals ze dat bij mij zo mooi zeggen. De Graphics League is namelijk begonnen! Vele leden stelden hun artistieke talent tentoon , en het leukste is dat ze het ook nog ‘es tegen elkaar moeten opnemen om te kijken wie men nou het beste vind. Bronnen melden dat ze bijna allemaal voor Gta Ripper gaan, omdat z’n avatar zo schattig is. Oh, wacht. Het gaat over signatures. Uh, nevermind. :$

- Ik was het ook nog bijna vergeten. Foreigner97 kreeg deze week een groen jasje van de crew opgestuurd, en die mocht-ie nog aantrekken ook. Hartstikke leuk natuurlijk, maar die jongen maakt wat mij betreft wel een té snelle bliksemcarrière. Ingewijden spreken van clenbuterol en midrodine, maar die kijken dan weer teveel wielrennen. Totdat het bewezen is, is-ie nog schoon.

- Tot maandag hebben rust. Dan gaat het weer helemaal los. Grand Theft Auto TOM loopt dus momenteel te joyriden in het Deutsche Sauerland, maar morgen zal hij op ’t forum weer alles teugels loslaten, let maar eens op. Bronnen brachten de wijze woorden: Hide ya dick, show ya wife. Ik weet eigenlijk niet of dat zo verstandig is. Doe maar gewoon. Want Tom is gewoon een hele lieve jongen. <3

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...