Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581992

Editie 337 - Game On


OWN

363 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Davedavy!

Welkom bij de nieuwe Game On!

Welkom bij deze nieuwe Game On, deze keer een keer niet geschreven door Haruhi_Suzumiya sinds hij plots verdween naar een of andere (waarschijnlijk Aziatisch) vakantieland. Nou waar gaan we het dan over hebben? Ik heb een paar maanden geleden beloofd terug te komen op Battlefield 4. Nu heb ik de kans, dus dan nemen we die ook! In de afgelopen weken is er een hoop nieuws naar buiten gekomen,het meeste tijdens de E3.

Dynamische wereld

GTAGames.nl afbeelding

De wereld waar Battlefield 4 zich af gaat spelen is Dynamischer dan ooit! Op verschillende video's van de E3 zagen we al hoe een flat in kon storten in Multiplayer modus. Maar er zijn ook kleine dingen toegepast, zoals een autoalarm dat afgaat als je tegen een auto loopt, of stof dat opwaait als zo'n grote flat instort. Maar ook heeft Dice oog voor detail, er gaan sprinklers af als er brand is in een gebouw, en kun je bijvoorbeeld brandblussers kapot schieten wat zorgt voor een tijdelijke rookwolk. Er zijn nog veel meer van dit soort objecten, maar dat werd niet door EA vrij gegeven. Wel beweerde ze dat spelers hun stijl volledig moesten aanpassen om te kunnen winnen.

Multiplayer

Dat is toch waar iedereen op gewacht heeft! De multiplayer, en er zijn ook weer nieuwe dingen bekend. Bijvoorbeeld hoe de Commander Mode werkt, niet zoals we die kennen in BF2, néé, heel anders! Namelijk met een Tablet of Smartphone, de spelers zelf zullen dus geen commander zijn, iets wat niet veel mensen zagen aankomen. Naast dit, is er ook een verbeterd Battelog systeem, die wat ook uitkomt als App. Dice wilde Multiplayer elementen in Singleplayer brengen, en dit gaat ze nu doen door de speler meer keuze's te geven en het mogelijk maken om commando's aan team leden uit te brengen.

Overeenkomsten

Ik heb nu natuurlijk alle nieuwe dingen verteld, maar er zijn ook een hoop dingen hetzelfde gebleven, er zijn nog altijd 4 classes namelijk Assault, Support, Recon en Engineer. Nog altijd met 2 teams van maximaal 32 personen, en de meeste gamemode's blijven hetzelfde. Maarja, moet je goede dingen in een game veranderen? Nee, die maak je beter! Dit belooft een behoorlijk succes te worden, we zullen het zien! Battlefield 4 komt op 29 Oktober voor de ps3, ps4, xBox 360, xBox one én de pc!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...