Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581956

Editie 337 - Up to Date


OWN

478 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Een groentje erbij!

Het Superlid @Foreigner97 besloot deze week op vakantie te gaan. Nietsvermoedend pakte hij zijn koffer in en stapte in het vliegtuig. Daar besloot hij nog even het forum te checken voor het laatste nieuws omtrent GTA V, maar hij vond veel beter nieuws: de crew ging door met haar jongste traditie om Superleden naar Megalid te promoveren zodra ze op vakantie waren. In dit geval was de promotie net iets te vroeg doorgevoerd en kreeg Foreigner vlak voor vertrek toch nog de schok van z'n leven te verwerken. Voor de microfoon van OWN kon hij dan ook niet veel meer uitbrengen dan: "Eh, hoe zal ik dat eens verwoorden. 'Erg blij verrast', is dat wat?" Wij wensen Foreigner een fijne vakantie en veel plezier in zijn groene jasje!

33bfg8w.jpg

Heb jij al een mini-mission uit Vice City gedaan?

Sans Scrupules breidt uit

Na een opmerkelijk eenvoudige overwinning op Beat Down eerder deze week was het gisteren opnieuw raak voor Sans Scrupules. Geheel tegen de verwachting in brengt het de Corporation Beat Down aan het wankelen door een nieuwe overwinning. Zonder enige inspanning staat daarmee The Covesight Community weer bovenaan in de ranglijst met het aantal gebieden, waar Beat Down zakt naar plaats drie. Meer in het zuiden van Vice City werd ondertussen een strijd gevoerd tussen Hustlers United en de politie, maar daar behaalde geen van de partijen een overwinning.

Sans Scrupules got gayjacked!

Op het verrassende aantrekken van @Grand Theft Auto TOM door Sans Scrupules is er eigenlijk maar één reactie mogelijk: Sans Scrupules got gayjacked!

Overig nieuws
  • De Graphics League is van start gegaan met de eerste drie wedstrijden.
  • Stemmen voor de GTA V Art Contest kan t/m vandaag (zondag).
  • Laat weten op welke dag jij het liefst wil dat San Andreas Mysterie wordt gehouden.
  • Bij de GTA V Radio Contest wordt er nu hard gewerkt aan de presentatoren van de radiozenders. Later deze week zal er dan weer gestemd kunnen worden.
  • Bij de GTA V Politieke Contest wordt er door de vier verschillende partijen hard gewerkt aan de naam, logo en standpunten van de partij gewerkt.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...