Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  278,209

MAF 024 - V®aaggesprek

NandroDavids

549 views

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Silverbyte

In de rubriek V®aaggesprek voelt MAF steeds een opvallend en/of vooraanstaand lid aan de tand over zijn of haar visie op het (forum)leven. We vragen ze naar hun kijk op de actualiteit en gaan verder waar dat andere forumkrantje ophoudt. Deze week: @.Timothy

"Ik heb pas sinds dit jaar een smartphone"

gallery_7284_229_3491.png

Hoe is het met je?

Erg goed. Ik heb m'n BSA (het verplichte aantal punten) voor mijn studiejaar binnen, dus ik kan nu lekker een paar weken uitrusten en bijkomen van het eerste studiejaar. Nog geen plannen om op vakantie te gaan, maar dat kan zo veranderen, ons kennende.

Je bent iemand van de impulsieve acties?

Ook wel, maar mijn familie houdt van last-minute boekingen. Mocht ik dus ineens zoek zijn, kun je me wellicht aan de Griekse kust terugvinden.

Dat klinkt helemaal niet verkeerd. Wat spookt meneer daar dan zoal uit? Zuipfeesten?

Strandhangen, de omgeving verkennen, m'n tijd in waterpretparken verdoen en van het Griekse leven genieten, waar inderdaad de nodige ouzo aan te pas komt.

Is er tijdens zo'n vakantie ook weleens een moment dat je denkt: "toch even GTAForum checken", of sluit je je echt even af van je verplichtingen hier?

Ik heb pas sinds dit jaar een smartphone, maar ik denk niet dat ik heel veel op het forum te vinden ben. Bovendien heb ik er vertrouwen in dat mijn collega's alles goed op kunnen vangen, dus ook daar hoef ik niet voor langs te komen. Verder kan ik prima zonder het forum, ik voel me echt niet verplicht als ik op vakantie ben. Dat is ook het nut van je vakantie, je bent weg van alles (in Nederland), en dan past dit daar niet bij.

"Het is vreemd om te beseffen dat je op internet toch zo veel ervaring op kan doen"

Een kijkje op de pagina 'Moderatieteam' leert ons dat je statistisch gezien de drukst bezette moderator bent. Dat je die verantwoordelijkheid dan toch een tijdje uit handen geeft, zegt dat iets over jou, of over je collega's?

Ik denk dat dat iets zegt over de crew in z'n geheel, aangezien we met elkaar het forum verzorgen. Mocht iemand een tijdje weg blijven, dan kan dat dus prima worden opgevangen binnen ons team. Zeker als je ziet dat ik een stuk of drie directe collega's heb die dus sowieso al het één en ander kunnen bijhouden.

Naast het bijhouden van jouw fora ben je ook jarenlang actief geweest in de gangscene. Je was lid van The DuckDome, The Royal Guardian en Gold Rush. Volgens je profiel heb je zelfs nog een blauwe maandag bij The Oceans doorgebracht. Aan welk van deze namen bewaar je nou de beste herinneringen?

Dat is heel lastig te zeggen. Bij de eenden leerde ik de gang scene echt wat kennen, kreeg ik door hoe het er aan toe ging. Samen met M4X, Pennywise en een aantal anderen heb ik daar een heel erg leuke tijd gehad, waar me toch weinig meer van bijstaat eigenlijk. Vrij snel kreeg ik te horen dat Donwell samen met mij The Royal Guardian wilde overnemen, en zo is het balletje toen gaan rollen. Daar heb ik vooral geleerd wat er allemaal bij komt kijken om een gang weer op de kaart te zetten, wat we zelfs tot twee keer toe geprobeerd hebben. Wat ik daar geleerd heb, kon ik vervolgens weer binnen Gold Rush toepassen (samen met een vage bekende van jou, geloof ik). Iedere gang waar ik in heb gezeten, heeft dus een bepaalde functie gehad, en het is dus lastig aan te geven waar ik de mooiste herinneringen aan heb.

Veel leden zeggen dat GTAForum een niet te onderschatten rol heeft gespeeld in hun persoonlijke ontwikkeling. Veel van hen hebben hier geleerd hoe ze een goede, overzichtelijke forumpost schrijven, een vraag kunnen stellen, anderen kunnen helpen, etc. Jij hebt je hier geregistreerd toen je een jaar of elf was. Kijkend naar je verleden in de gangscene en je forumcarrière: gaat deze vlieger ook voor jou op?

Ja, ik denk dat het forum hoe dan ook invloed op je leven heeft, zeker als je hier zo'n zes (bijna zeven!) jaar rondloopt. Je leert ontzettend veel, je leert er goede vrienden kennen, maakt er zeer leuke dingen mee, maar daarnaast soms ook de minder leuke dingen. Het is vreemd om te beseffen dat je op internet toch zo veel ervaring op kan doen. Zeker crewlid zijn is een hele ervaring, kan ik na ruim 3,5 jaar ook wel zeggen. Toch merk ik, zeker de laatste jaren, dat de invloed van het forum op mijn privéleven een stuk kleiner is geworden, doordat ik gewoonweg minder tijd heb voor het forum - wat ik persoonlijk niet heel erg vind.2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...