Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582043

Editie 338 - Spotlight


OWN

321 bezichtigingen

yRhwJgt.jpg

Deze rubriek is geschreven door @3L1077

Banner_zpsa78a2f98.png

Hoi, en welkom bij de Spotlight van deze week! We hebben het vandaag over een knettergekke film, maar dan echt knéttergek, namelijk, Jackass 3!

Jackass was oorspronkelijk een televisieserie op MTV, waarin een groep vrienden de meest absurde en gekke stunts deden, maar werd in 2002 beëindigd. Vervolgens werd de formule eigenlijk wat veranderd, zou je kunnen zeggen. Jackass was nu geen televisieserie meer, maar er kwamen meerdere succesvolle films uit, waarvan Jackass 3D de nieuwste is.

Omdat Jackass 3D niet echt een 'film' is, maar gewoon een grote groep vrienden die absurde stunts doen, zijn er natuurlijk ook veel hoofdrollen.

Je zal hier de belangrijkste mensen achter en in Jackass zien, maar natuurlijk niet allemaal.

Je zou kunnen zeggen dat Johnny Knoxvlille de bedenker van Jackass is, maar Johnny Knoxville is niet z'n echte naam, in het echte leven wordt hij Philip John Clapp genoemd.

Dan mijn favoriete personage, Steve-O! Zijn echte naam is Stephen Gilchrist Glover. Samen met iemand anders uit Jackass: Chris Pontius, heeft hij een soort spin-off genaamd Wildboyz.

Een ander personage dat ik ook leuk vind, is Wee-Man. Natuurlijk is dat niet zijn echte naam, die is namelijk Jason Acuña. Wee-Man is opvallend door zijn lengte, hij is namelijk 137 centimeter lang.

Wat hem volgens mij wel extra grappig maakt!

Samen met nog een hoop andere jongens doen ze knettergekke stunts, van het op elkaar pissen tot levensechte Duck Hunt. De film is eigenlijk niet echt een verhaal, maar een hoop stunts van variërend één tot vijf minuten lang aaneengeplakt. Er zit wel een continuïteit in, maar het is geen verhaal.

Humor: 10/10

Normaalgezien zou hier 'Verhaal' staan, maar omdat er geen verhaal in deze film zit, vervang ik het door 'Humor'. Ik heb echt de hele tijd in een deuk gelegen met deze film, hij is gewoon zo hilarisch,

niets kan er tegen op.

Acteerprestaties: 6,5/10

Deze heren zijn geen topacteurs, dat is wel duidelijk. Het is ook niet zo dat deze film steunt op acteren, dus daarom dit punt.

Cast: 8/10

De cast daarentegen vond ik wel top, vooral Knoxville, Wee-Man en Steve-O vond ik echt hilarisch, maar de anderen natuurlijk ook.

Muziek: 6,5/10

In deze film hoor je alles langskomen, van klassieke symfonieën tot dubstep. De muziek leek er wat willekeurig opgekletst, daarom dit punt.

Totaal: 7,75/10

Al bij al is dit niet echt een film waarbij je een serieus verhaal moet verwachten, eigenlijk moet je zelfs geen verhaal verwachten, maar hij is gewoon zo hilarisch, dat ik niets anders kan doen dan je aan te raden hem te kijken!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...