Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581956

Editie 338 - Het Krantje


OWN

386 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Cabyon

Hallo, ik wil je hartstikke graag verwelkomen bij de rubriek met het laagste geloofwaardigheidspercentage van héél GTAForum. Toch nog één dingetje waarmee we MAF naar de troon steken, hehe! O wacht, ik zit nu mijzelf te dissen. Oh god. Laten we snel verder gaan met de rubriek! Want het was me het weekje weer wel..

- Het werd al met veel heisa aangekondigd, maar daar was de dag toch echt: Dark_Zemy was jarig! Iedereen feliciteerde hem, het was werkelijk een heugelijke dag. Hij kreeg het zelfs voor elkaar dat NandroDavids zijn verjaardag zelfs vermeldde op de kalender van GTAForum. Man, die gast doet ook alles voor geld. Hehe.

- Oh noes! Troubles on le forûm! Extreem had namelijk een probleemgeval. Wat was er nou aan de hand? De beste jongen had namelijk voor de 74ste keer z’n avatar veranderd, en vond het verwonderlijk dat je ‘m niet zag naast zijn berichten. Gelukkig was Joriz er snel bij om hem te troosten en konden Extreem én zijn knuffelbeertje weer veilig slapen. Weer een leven gered.

- Een klein facepalmpje voor Pwned., dames en heren. Toen hij (volgens bronnen terecht) werd gepromoveerd naar een rank die ‘superlid’ heet, vroeg hij zich één uur daarna af waarom mensen hem niet feliciteerden. Nu is het zo dat de beste jongen geen bioritme kent, en hij ‘WAAROM FELICITEERT MIJ NIEMAND’’ dus rond half 3 ’s nachts postte. Oh, Pwned..

- Ziet u, er zou soms ook aandacht moeten zijn voor de leuke dingen die de leden van dit forum in elkaar knutselen, dus daarom bij deze. Een oplettende bron stuitte op de ‘’GTA 5 Middelvinger Cursor’’ van tommie59 in de Downloads-sectie. Hartstikke leuk ding, ik heb ‘m zelf ook nu en wordt er helemaal vrolijk van. De hele tijd een middelvinger naar je gericht op je scherm. Kan niet beter, toch?

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...