Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581956

Editie 338 - Game On


OWN

546 bezichtigingen

7d0yyLk.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35

Euro Truck Simulator 2

Deze week werd het Euro Truck Simulator 2 lichtelijk weer tot leven gebracht. Ook ik was weer gecharmeerd. Het is op zich een leuk spel, vooral het bochten werk van uit de cabine uitvoeren is leuk. Na een stuk of 4 ritjes begint het echter wel een beetje te vervelen. Toch heeft het spel leuke toevoegingen zoals het banksysteem, waar je geld kan lenen om je bedrijf te vergroten, of juist een Truck te financieren. Personeel inhuren is ook van toepassing. Een truck kopen is niet het enigste wat je er mee kan er zijn zes merken met elk een stuk of zeven trucks, die je ook weer kan aanpassen. Als ik het een cijfer zou moeten geven zou ik het een 7 geven, de toevoegingen zijn leuk, maar de omgeving is een beetje gelijk aan elkaar waardoor het rijden op gegeven moment saai wordt. Wil jij het spel ook kopen? Dan is die nu in de aanbieding voor €15 op Steam.

Een trailer van Euro Truck Simulator 2

Steam Summersale!

Zoals ik net al aangaf was ETS2 in de aanbieding, maar dat is niet het enigste spel. De Steam Summersale is van toepassing. Bij deze sale zijn er spellen voor één dag in de aanbieding, maar ook voor acht uur. Deze aanbiedingen moeten een beetje als spectaculair worden ervaren. Dan heb je nog de aanbiedingen die van 11 juli tot 22 juli in de aanbieding zijn, deze zijn iets minder afgeprijsd, maar je hebt dan wel langere tijd om over het aanbod na te denken. Neem zeker een kijkje, want niet alleen oude games worden goedkoop verkocht. De Summersale loopt van 11 juli tot 22 juli.

Minecraft: Forum-Safegame

De meesten van jullie zullen het spel wel kennen, Minecraft. Wat het precies inhoud hoef ik vast niet uit te leggen, maar sinds kort is er ook een Minecraft Forum-Safegame. De bedoeling is vrij simpel, de persoon voor je heeft wat bijgebouwd in het safegame-bestand, de bedoeling is dat jij dat ook doet. Wanneer je wat hebt gebouwd upload jij de safegame naar het forum, post je een screen van wat je hebt gebouwd en vertel je wat je hebt gebouwd, zo gaat dit uiteindelijk door tot de safegame is volgebouwd. Het idee is een beetje gebaseerd op de GTA Forum-Safegames. Heb jij al wat bijgebouwd?

lfiQMMR_zps95fe1946.jpg

Een vuurtoren, gebouwd door

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...