Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582000

Editie 339 - Het Krantje


OWN

227 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Bassieboy35

Die vaste redacteur is hem lekker gepeerd naar Duitsland, die zit daar zeker nu zijn centjes op te maken die hij met deze rubriek verdient. Dan moet er een vervanger komen en dat ben ik wel weer eens geworden eens kijken wat er deze week gebeurd is...

- Oh oh oh, wat kwam dit ongelegen uit. De Steam Summersale is aan de gang en Foreigner97 is helemaal blut, hij had zulke mooie spelletjes gezien, maar hij had maar geld voor één spel. Bronnen zeggen dat hij bij andere forumleden heeft gesmeekt om geld om niet alleen Max Payne 3, maar ook nog LA Noire te kopen.

- Het was een ramp, NandroDavids was een aantal daagjes op vakantie in Lauwersoog. Hij had nog een lopende contest lopen, waar hij zich niet aan de data had gehouden, het gevolg was dat forumleden helemaal panikeerden. Het hele forum hield een grote zoektocht naar NandroDavids zonder dat mensen ook maar een aanwijzing hadden waar hij zou kunnen zijn. Ondertussen zat hij vast van een biertje te genieten. Ietsje later dan geplant kwam dan toch het topic en het forum was weer helemaal tevreden, eind goed al goed.

- VWO-er, oh nee ik zeg het verkeerd, .Timothy veranderde zijn naam deze week. Waarom hij plotseling van naam is veranderd is onbekend. Waarschijnlijk zal dit komen doordat .Timothy het VWO niet meer aan kon en een andere niveau is gaan doen.

- Nadat Dark_Zemy vorige week zelf jarig was, was het zusje van hem ook nog eens jarig. De slingers zijn uiteraard weer opgehangen (of blijven hangen), er werd veel geluid gemaakt met de toeters en bellen die speciaal voor de verjaardag waren gekocht. Echter werd mij verteld dat het feestje geen succes was, forumleden waren het feestgedrag eerder kwijt dan rijk. Het zusje zou de hele dag hebben gehuild en was niet meer te troosten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...