Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285321

MAF 026 - Fotogenie


NandroDavids

765 bezichtigingen

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter de persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van .

gallery_7284_229_1647.jpg

Wat zien we?

Een lantaarnpaal.

Wie herinnert zich niet die februari-dag, toen een nietszeggende lantaarnpaal het hele forum op zijn kop kreeg? Dit zwart-witte stukje straatmeubilair wist meer buzz te creëren dan een GTA V-screenshot. Binnen een paar uur was er zelfs een heuse cultgroep opgericht. Lees hier meer over het bizarre verhaal. Maar naast dat het een boegbeeld is geworden voor Sans Scrupules en veel leden het gedragen hebben of dat nog steeds doen, blijft de avatar het meest verbonden met Pwned.

Waarom past het plaatje bij Pwned.?

Pwned. is ietwat licht ontvlambaar. Op zijn toetsenbord bevindt zich geen Caps Lock, alleen Caps Unlock. Verder is Pwned. 's nachts actief en verlicht hij het forum met zijn verhelderende uitspraken. En de ouderwetse lantaarnpaal op de afbeelding brandde natuurlijk nog op gas, en welk soort lamp past er nou beter bij Pwned. dan een flikkerlicht?

Het is eigenlijk een avatar die niet opvalt, gewoon dertien in een dozijn, net als een echte lantaarnpaal. Maar voor iets wat op het eerste gezicht zo onschuldig en gewoontjes lijkt, kan het heel wat teweeg brengen. En dit geldt ook voor Pwned. zelf. Als Superlid staat ie wat meer in de schijnwerpers, maar daarvoor zag je hem zo over het hoofd in de grijze ledenmassa.

Maar hij is het die met een simpele sobere lantaarnpaal het forum op stelten wist te zetten, en de start creëerde van wat zich heeft ontsproten als één van de meest prominente Gangs op het forum. Daarnaast is zijn promotie natuurlijk niet voor niets geweest want deze jongen heeft heel wat voor het forum gedaan, maar hij blijft in alles gewoon lekker wie hij is.

Zonder Pwned. zou het op GTAForum maar een donkere, kleurloze bedoening zijn.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...