Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 340 - Interviews


OWN

318 bezichtigingen

uZ6lph1.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Bassieboy35


Bassieboy35:

Svenie, welkom bij jou OWN interview!

Svenie:

Hé what? :O

Bassieboy35:

Well, that escalated quickly. Wanneer en waarom registreerde je je?

GTAGames.nl afbeelding

Svenie:

30 juli 2005 als ik mij goed herinner.

Bassieboy35:

En waarom was dat? Had je een vraag, of?

Svenie:

Ik registreerde mij inderdaad omdat ik een vraag had, meer bepaald eentje over GTA Advance. Daarnaast speelde ook de release van GTA LCS, die later dat jaar zou worden uitgebracht een rol.

Bassieboy35:

Oke, speel je nog steeds GTA Advance, of is dat een beetje verwaterd?

Svenie:

Ik moet eerlijk bekennen dat het alweer een tijdje geleden is sinds ik de game voor de laatste keer gespeeld heb. Ik heb hem echter meer dan voldoende keren uitgespeeld, waardoor er dus maar weinig meer te ontdekken valt. Het blijft echter wel altijd één van mijn favoriete GTA's.

Bassieboy35:

Ah oke, ik denk dat je een van de weinigen bent van het forum die GTA Advance dan ook heeft gespeeld.

Svenie:

Op een legale manier in ieder geval wel. knipoog.gif

Bassieboy35:

Haha, een trouwe Rockstar fan. knipoog.gif

Svenie:

Eerder iemand die het geluk heeft gekend om GTA Advance te kunnen kopen voor hij uit de rekken verdween.

gallery_536_30_5041.pngBeste_trilogy_kenner_2009.pngBeste_gta_cw_kenner_2009.pngpost-33831-1293560709,11.png

Voor alle awards moet je een kijkje nemen op het profiel van @Svenie

Bassieboy35:

Ah zo, aan je awards te zien ben je ook vaak bekroont tot beste ... kenner, waar dan vaak een wat minder gespeelde GTA staat als ik dat zo mag zeggen. Is daar een verklaring voor? Dat je die meer speelt?

Svenie:

Ik denk dat reputatie bij het winnen van die awards ook wel een beetje heeft meegespeeld. Hiermee bedoel ik dat eenmaal je een award in een bepaalde categorie hebt gewonnen je naam ook automatisch de volgende jaren weer zal opduiken bij de nominaties. In 2006 en 2007 heb ik echt hard moeten knokken om een award te kunnen bemachtigen, nu heb ik eerder het gevoel dat ik doorheen het jaar weinig uitvoer en mensen bij gebrek aan andere namen de mijne maar gaan noemen.

Dat het voornamelijk de minder gespeelde GTA's zijn waar ik een award van heb, heeft wellicht te maken met het feit dat dit de voornaamste fora zijn waar ik actief ben. Ik durf ook wel stellen dat mijn grootste GTA-kennis zich tussen GTA 1 en GTA SA bevindt. Erg actief in het GTA IV forum ben ik tot mijn grote spijt niet, en dat is voornamelijk omdat de enige vragen die daar gesteld worden betrekking hebben op technische problemen, waar ik dus helaas niet kan helpen. Al zou ik de award voor beste GTA IV kenner zeker wel een keertje willen winnen.

Bassieboy35:

In zo'n situatie kan ik dat wel begrijpen, heb jij dan ook het grootste gedeelte van GTA I tot laten we zeggen GTA III op WikiGTA gezet? Hoewel er zeker ook andere mensen zijn met kennis van de wat 'oudere' GTA's.

Svenie:

Nee, daar zijn andere mensen verantwoordelijk voor. Die pagina's waren al grotendeels online gezet op het moment dat WikiGTA online verscheen. Ik werd pas een medewerker een jaar later. Het waren voornamelijk mensen als Lantyz, VforV, Mr. Kookie enz. die deze prestaties hebben geleverd.

Bassieboy35:

Ah oke, als buitenstaanders weet ik daar niet zoveel vanaf. Waar heb jij dan voornamelijk voorgeschreven?

Svenie:

Ik werd in 2006 voornamelijk aangenomen om de GTA Advance sectie mee te helpen uitbreiden. Het grootste aantal pagina's daar is dus van mijn hand. Verder situeren mijn grootste bijdragen zich in de GTA Chinatown Wars sectie, en bij de Episodes en GTA IV, waar ik overal wel een beetje werk heb verricht.

Bassieboy35:

Waar het onder andere allemaal begon, ik zal zeker eens een kijkje nemen. knipoog.gif

33bfg8w.jpg

Bassieboy35:

Je hebt als moderator aardig wat GTA fora te modereren, ook probeer je leuke dingen te organiseren als de GTA Vice City en GTA III Mini Mission Challenges, ben je tevreden met de animo?

Svenie:

Nee, dat ben ik eerlijk gezegd niet. Ik had om te beginnen geen stormloop aan deelnemers verwacht, maar het aantal mensen dat tot op heden heeft deelgenomen is bijna verwaarloosbaar. Ik kan uiteraard niemand verplichten om deel te nemen, al kan ik via deze weg misschien toch nog een keertje proberen om mensen warm te krijgen dit wel te doen. Hetzelfde geldt in feite ook voor de forumsavegames.

De beste manier om het wachten op GTA V een stukje dragelijker te maken is door andere GTA's te spelen, waarom dan niet in een competitie of team context? Dus: komaan mensen, waag een poging.

Bassieboy35:

Wijze woorden mensen! Ook ik heb een poging gewaagd bij de Vice City Mini Mission challenge, maar deze opdracht wil maar niet lukken, haha. Speel je ook nog andere games dan GTA?

Svenie:

Ja, de GTA-serie is niet de enige game serie die me boeit. Ik ben sinds vorig jaar een groot fan van de Assassins Creed games geworden. Battlfield 3 en (heel af en toe) World of Tanks zijn games die ik ook nog speel.

Met de recente Steam summersale heb ik daar nu nog een aantal games aan toegevoegd. Ik heb zojuist de verhaallijn van The Walking Dead: The game uitgespeeld, en ik moet eerlijk zeggen dat het lang geleden was dat ik nog zo van een game genoten heb.

Bassieboy35:

Beetje de games die mij ook wel interesseren, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik The Walking Dead niet ken, enkel van naam.

Svenie:

Zeker een aanrader.

Bassieboy35:

Wie weet ligt die hier ooit thuis.

Bassieboy35:

Om terug te komen op GTA, wat ga jij doen als je GTA V voor het eerst speelt?

Svenie:

Rustig de missies spelen en waarschijnlijk meteen zoveel mogelijk informatie daarvan op WikiGTA gooien.

Ik ben geen freeroamer, ik speel de GTA-serie voornamelijk vanwege de missies.

Bassieboy35:

Oke, ik weet niet als je het eerder hebt meegemaakt, maar als je zoveel mogelijk informatie voor WikiGTA probeert te vinden, heb je dan niet het gevoel dat je een beetje de ervaring van het spel 'verpest'? Het lijkt mij namelijk niet zo leuk om het spel overhaast te gaan spelen om dingen op te gaan zoeken, hoewel dat natuurlijk wel interessant is.

Svenie:

Niet echt, ik speel de game nadien nog wel voor een tweede keertje uit, op mijn eigen tempo dan, en ik geniet er dan wel van. Het is trouwens wel leuk om meteen vanaf het begin dat een game wordt uitgebracht echt diepgaand onderzoek te voeren. Ik zie het een beetje als een concurrentiestrijd met de andere GTA-websites: om het eerst de meeste (en meest juiste) informatie online krijgen. Ik geniet dus evenzeer van het feit dat WikiGTA ergens een 'voorprong' op heeft ten opzichte van een andere website dan als ik van de game geniet. Het klinkt vreemd, daar ben ik mij van bewust.

Bassieboy35:

Dat zou inderdaad mooi zijn als WikiGTA een voorsprong heeft, naar wat ga je dan meestal opzoek?

Svenie:

Details met betrekking tot de verhaallijn en zaken waar op andere GTA-websites geen woord over terug te vinden is, of toch in een beperktere vorm. Vooral informatie rond de effectenbeurs BAWSAQ lijkt mij iets waar we op WikiGTA mee gaan kunnen uitblinken, als we er maar voldoende research naar doen.

Daarnaast hecht ik ook wel wat waarde aan de opmaak van de pagina's. Een aantrekkelijke pagina lokt automatisch meer bezoekers.

500px-Ammunation_Stock-Bawsaq.com-GTAV.png

Bassieboy35:

Dat zou dan nog wel eens lastig kunnen worden, nu je het over de effectenbeurs hebt, wat vind jij de leukste toevoeging van GTA V tegen opzichte van andere GTA's?

Svenie:

Sowieso het feit dat je nu aandelen kunt gaan kopen en gaan speculeren met je geld. Ik ben blij dat Rockstar heeft ingezien dat in GTA IV geld van weinig belang was, en dat ze er ons nu effectief iets mee gaan laten doen. Dat we nu ook vastgoed (bedrijven en huizen) gaan kunnen kopen vind ik een erg leuke toevoeging. Ik weet dat dit eerder al mogelijk was in GTA Vice City en GTA San Andreas, maar nooit op deze schaal. Dit zijn sowieso de twee zaken waar ik mij het meeste mee zal bezighouden, naast de verhaallijn uiteraard.

Bassieboy35:

Daar kan ik mij ook wel in vinden, Rockstar heeft wat mij betreft goed naar haar fans geluisterd.

Bassieboy35:

Wat doe je voor opleiding/werk als ik vragen mag?

Svenie:

Ik studeer Bedrijfsmanagement, afstudeerriching rechtspraktijk. Eind september begin ik aan mijn laatste jaartje.

Bassieboy35:

Klinkt leuk en zeker fijn dat je aan je laatste jaar mag beginnen. Wat wil je er mee worden, manager, of is dat wat simpel gedacht? puh2.gif

Svenie:

Door mijn keuze voor de afstudeerrichting rechtspraktijk bevind ik mij voornamelijk in de juridische sfeer. Met mijn diploma kan ik geen advocaat of iets dergelijk worden, maar kan ik wel op een advocatenkantoor, notariaat, gerechtsdeurswaarderskantoor enzovoort terecht. In mijn laatste jaar krijg ik ook een module vastgoed, wat het dus mogelijk maakt dat ik daarin een job zal kunnen vinden. Ik ben echter nog niet zeker wat ik later wil gaan doen, al lijkt human resources me wel iets leuk te zijn.

Bassieboy35:

Oke, ik wens je veel succes ermee!

Svenie:

Bedankt.

Bassieboy35:

Tot slot nog wat korte vraagjes, favoriete genre?

Svenie:

Van?

Bassieboy35:

Sorry, ik bedoel muziek genre.

Svenie:

Moeilijk. 80's muziek raak ik nooit moe gehoord, maar ik kan ook wel genieten van alternative rock en electro dance house music. Er is niet echt één bepaald genre dat mijn voorkeur geniet.

Bassieboy35:

Favoriete gerecht?

Svenie:

Ierse rib-eye met frietjes. En een peppersausje!

Bassieboy35:

Haha, mooiste kleur?

Svenie:

Groen

Bassieboy35:

Favoriete vakantieland?

Svenie:

Oostenrijk, al blijft de Verenigde Staten wel mijn droombestemming. (en dan vooral de westkust)

Bassieboy35:

Favoriete GTA?

Svenie:

GTA Vice City

Bassieboy35:

Ik wil je bedanken voor dit interview!

Svenie:

Jij bedankt!

Bassieboy35:

*Sluit het hoofdkantoor*

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...