Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 340 - Het Krantje


OWN

417 bezichtigingen

pHPVp2C.jpg

Deze rubriek is volledig opgemaakt uit fictieve bronnen door @Phoenyxar

Onze lieve en oh zo eerlijke vaste schrijver is terug! Maar we laten hem nog een weekendje uitrusten. Vakanties zijn nu éénmaal één en al stress, daar moet je van kunnen bekomen. Daarom ben ik deze week uw gastheer bij Het Krantje! Nou wat is er allemaal gebeurd deze week...

- Jet's psychologische spelletje heeft gewerkt! De sluwe Dutchy3010 heeft net voor de eerste wedstrijd van het GTAForum MTA SA Team Deathmatch toernooi (vlotte naam) de tegenstand, hier in de vorm van Team Scrupules, een mentale tik uitgedeeld! Of toch dat beweert onze thebig. Een argument dat zwak staat aangezien beste Dutchy3010 eenzelfde fout maakte bij de naam van de tegenstanders.

- VWO-er, oh nee wacht, .Timothy is zijn nieuwe naam nog niet gewoon. Dat blijkt uit een moderatoractie waarbij onze verwarde .Timothy zijn oude naam nog gebruikte! Ditmaal gespot door niemand minder dan Foreigner97, die het voorval dan ook direct vereeuwigde in Quote van de Maand.

- Ja hoor, na een weekje de toerist te spelen in Denemarken is Extreem terug van vakantie! Een hele week zonder computer, dat zal zwaar zijn geweest. Ondertussen gaan er stemmen op dat Extreem wilt fuseren met BFF Pwned. Bij Sans Scrupules ontkent men dit met klem, maar we weten allemaal wat voor romantiek er speelt tussen die twee. Zo mooi!

- Het is weer eens die tijd van de maand waarop NandroDavids de ML-rankschikking vrij geeft. Onze reporter ter plaatse kan in ieder geval bevestigen dat Die Hard nog altijd hard aan de top gaat. De verdere lijst valt te vinden in de MAF van deze week. Door deze lijst gaan de stemmen op om de GM-rankschikking van deze maand openbaar te maken! Want we zijn allemaal benieuwd welk ego van NandroDavids deze keer bovenaan staat. Oooh, de spanning!

1 reactie


Recommended Comments

Die Hard nog altijd hard aan de top gaat

Nog altijd? Pff. Ik ben wel degene met het cijfer 1 tussen haakjes naast mijn naam ;)

En toch lag het aan die misspelling van onze naam. *grmbl* Scrupulus...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...