Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582002

Editie 340 - Up to Date


OWN

534 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Vanavond: uitslag GTAVisie Songfestival

De liedjes zijn gezongen, de lijnen zijn gesloten en de stemmen zijn geteld: het is tijd voor de uitslag van het GTAVisie Songfestival. Tenminste, een deel van de uitslag, want de nummers 11 t/m 27 zijn al bekend gemaakt. Hierin is te zien dat het nummer Make Believe van Toto (ingezonden door Basssss) de rode lantaarn draagt door het verkrijgen van slechts één schamel puntje. De nummer 11 heeft daarentegen 79 punten, en organisator @NandroDavids heeft al laten weten dat de nummer één tussen de 100 en 200 punten heeft. Het zit dus op sommige plaatsen echt heel dicht bij elkaar. Benieuwd naar de top 10? Kom dan vanavond naar de chat waar vanaf 22:00/22:30 uur de top 10 bekend zal worden gemaakt!

The Underground is jarig!

Precies vier jaar geleden opende Hearv94/Cuban Gangster/@Phoenyxar/ (streep door wat niet van toepassing is) het gang talk van de gang The Underground. Met andere woorden: vandaag bestaat The Underground vier jaar! De gehele geschiedenis ophalen van één van de oudste gangs is voor een nieuwsrubriek niet heel interessant, al beweren de leden zelf dat ze in hun vijfde periode groter zijn dan ooit: op het moment 19 leden, waarmee ze in ledenaantal de grootste gang zijn. Anime-fans, van harte gefeliciteerd!

2r3w8cz.png2e4vgya.png291ynuh.pngwb6gq9.png347zq7a.png

whidyh.png54c8x2.pngxdfntu.png2aenrjo.pngepoun7.png

Deze mooie dames uit de GTA-serie zijn nu ook te bewonderen in @Svenies handtekening.

Hustlers United verdwenen

Zonder enige mededeling is Hustlers United uit The City verdwenen. De bekende leden zijn nog altijd aanwezig en de gebieden ook, maar vanaf heden wel onder een andere naam: Colliers. Sinds wanneer deze gang, waar tot niet zolang geleden nog @Grand Theft Auto TOM aan het roer stond, zo heet is niet bekend. Colliers is een Frans woord voor (hals-) kettingen, in het Engels zou het voor kolenschepen door kunnen gaan. Het is echter nog onduidelijk welke koers leider precies met deze nieuwe naam wil gaan varen.

Update: Inmiddels is de naam alweer gewijzigd naar Midnight United. Het is nog maar de vraag hoe lang deze naam stand gaat houden.

skgoud.png
Guardian1980 wint Sportkenners

Na een machtsvertoning van Chris Froome in de Tour de France is het bij Sportkenners iemand anders die heerst. Voor de tweede keer in drie jaar heeft @Guardian1980 namelijk de door @NandroDavids georganiseerde contest gewonnen. Alleen vorig jaar moest hij de eerste plek overlaten aan @thebig, die nu tijdens de laatste speelronde naast het podium belandde. Het podium van het algemeen klassement werd gecomplementeerd door @Kloep, die meerdere plekken klom dankzij zijn goede laatste voorspelling, en @Thundercover, die samen met thebig en NandroDavids zelf zeer matig scoorde tijdens de Tour. Over een vervolg op de contest is nog geen duidelijkheid, maar zodra die er wel is lees je dat uiteraard in OWN.

Overig nieuws
  • Bij de GTA V Radio Contest kan je t/m maandag stemmen op de slechtste tracklist. Welk radiostation overleeft niet de derde ronde?
  • Bij de GTA V Politieke Contest kan je t/m woensdag stemmen op de partij die in jouw ogen het beste lijstje met auto's voor GTA V heeft.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...