Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85467

Zeven jaar


Thundercover

2011 bezichtigingen

7

Zeven jaar geleden keken we uit naar GTA Vice City Stories en wist niemand iets over GTA:IV (laat staan GTA: Chinatown Wars of GTA V!), terwijl GTA: San Andreas kapot werd gespeeld met vele multiplayeravonden.

Zeven jaar geleden was het forum anders dan nu. Er waren Corporations als The Oceans, The Gunslingers en The Royal Guardian. Niemand had van Orange Dawn gehoord. Crewleden van nu liepen nog niet of spammend op het forum rond. De Graphics fora werden bevolkt door leden als @Jon-asses, @Dizzee en @Froop. @.Timothy heette nog gewoon VWO-er. Er was nog geen DJ Jet (voor zover wij wisten althans).

Zeven jaar geleden was het forum hetzelfde als nu. Er waren vele Gangs en Corporations. Iedereen vond CaliRed een uitstekende skin. Er waren vier administrators. Sportkenners werd georganiseerd door @NandroDavids. WikiGTA was dé Nederlandse GTA-walkthrough.

Zeven jaar geleden lanceerde The Oceans een gloednieuw project: Oceans Weekly News. Een forumkrantje waarin wekelijks het laatste forumnieuws werd besproken. Er werden herinneringen opgehaald in Uit den Ouden Doosch, er waren interviews met leden (waaronder het Lid van de Week), en ook het gamenieuws werd niet genegeerd voor de fanatieke gamers op het forum.

Zeven jaar geleden werd de eerste editie van OWN werd aangevoerd door @Jowx en @Dutchy3010, waarna laatstgenoemde jarenlang met een ongelooflijke toewijding hoofdredacteur bleef, met verschillende co-leaders aan haar zijde. Na bijna drie jaar was het mooi geweest en vond ze in @Thundercover een (hopelijk beetje geschikte) opvolger. Ruim twee jaar later gaf hij op zijn beurt het stokje over aan @Kloep, waarna in een iets sneller tempo @BoerTijger en nu @Bassieboy35 als leaders volgden.

Zeven jaar is een lange tijd. Zo lang dat de startdatum van OWN zelfs binnen de eigen redactie in de vergetelheid is geraakt. Ondanks dat ze er zelf niks aan willen doen, wil ik er toch even bij stilstaan en alle (oud-) redacteurs van Oceans Weekly News van harte feliciteren met deze fantastische mijlpaal!

_O_

7 reacties


Recommended Comments

Ik heb helaas op dat moment nog niet op dit forum gezeten, maar time flies when you have fun, hartelijk gefeliciteerd aan de redactie van OWN! ^_^

Link to comment

Mooie column, en gefeliciteerd OWN! :)

By the way, is het echt al 7 jaar geleden dat WikiGTA in het Engels beschikbaar was? Ik dacht dat ik ooit nog had meegemaakt dat de Engelse WikiGTA verscheen na de "Het Komt"-campgne (met die gespiegelde e's of zo), maar dat leek me meer iets rond 2007 te zijn geweest dan. :puh: Of was het eind 2006?

Link to comment

Ik dacht dat de Engelse versie in het voorjaar van 2006 online kwam, maar blijkbaar was het inderdaad pas in het voorjaar van 2007. Mijn fout, scherp gezien! ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...