Jump to content

Beat Down Blog

  • entries
    150
  • comments
    864
  • views
    94,494

MVT - Column


Cabyon

518 views

MokerGayColumn_zpsc2bfeecb.png

Deze rubriek is geschreven door die ene wanhopige gast met een pen! (eigenlijk door de redactie)

Ik heb deze rubriek er eindelijk doorgekregen. Het laat het harde leven zien van een MVT-redacteur. Ik hoop dat dit er nog doorkomt, want ik schijn gecensureerd te wo****.


05:57

Compleet uit mijn spijkerbed geschreeuwd door de assistent van de geestelijk vader om in een keldertje urenlang door hem zorgvuldig geselecteerde posts waarvan de makers lak hebben aan het Groene Boekje te verbeteren om onze spellingsregels scherp te houden. Een plopsamuts op is verplicht.

09:02

Ontbijt bestaande uit water, brood en een uitgeprinte versie van de laatste editie van Oceans Weekly News.

09:37

Twee uur durende brainstormsessie onder het genot van het liggen op de stoeptegels om alweer nieuwe rubrieken voor Pwned. te verzinnen.

11:37

Bidden voor het torenhoge standbeeld van de geestelijk vader om genade af te smeken en om inspiratie op te doen voor een conceptversie van mijn rubriek die ik vanmiddag ga schrijven.

12:45

Lunchmaaltijd bestaande uit Westmalle, Jupiler en Guiness. We zijn verplicht om met een slok op te schrijven.

13:12

Begin van het schrijven van mijn conceptversie. Onder het toeziend oog van de bewakers komt bijna niemand in de Spartaanse schrijfzaal aan schrijven toe. Veel mensen slapen, anderen volgen een cursus egeltenen epileren via YouTube of kwijlen vol over hun achterstallige PC. Ik hoor bij de laatste groep.

17:39

Klaar met het schrijven van mijn conceptversie en meteen voor een grondige analysatie hiervan door naar de geestelijk vader, die hem door zijn anti-OWN-checker haalt. Ik val door de mand en krijg een lawine van schunnige woorden over mij heen. Als straf verplicht 100 foto's van Grand Theft Auto TOM kijken.

19:54

Klaar met mijn straf. Nu eten, maar dat kan helaas niet. De over de datum doperwten met knoflooksaus en een verbrande forel van een van mijn mede-redacteuren die aan de beurt was om te koken, komt niet door de anti-OWN- checker. Nog even wachten dus.

20:53

Alsnog eten omdat de assistent van de geestelijk vader de knoflooksaus uit het eten heeft gehaald. Na het eten meteen naar de wc, want kokhalzen.

20:54

In een rij voor de wc, want iedereen moet van het eten kokhalzen. En soms overgeven.

21:37

In mijn spijkerbed proberen te slapen. Wordt nog lang wakker gehouden omdat de geestelijk vader het altijd nodig vind om keihard de oude hits van Frans Bauer door de slaapzaal te schallen.

22:56

Zzzzzzzzz.. HEB JE EVEN VOOR M.. Zzzzzzzzz

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...